Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

De mooiste bezienswaardigheden in Mexico

Mexico heeft het allemaal, een rijke historie, bijzondere archeologische vindplaatsen, moderne steden, karakteristieke koloniale plaatsjes en zo kunnen we nog wel even door gaan.

 • Mexico-Stad

  Mexico-Stad

  Mexico-Stad is de perfecte start voor een reis door Mexico. Het is een aangename groene stad met mooie parken en aantrekkelijke wijken. U kunt in Mexico-Stad veel leren over de bewogen en veelzijdige geschiedenis van dit enorme land. Zo heeft  u een goede basiskennis om verder te reizen door het prachtige land. Lees meer

 • Archeologische sites

  Archeologische sites

  In cultureel opzicht is Mexico toch wel het absolute summum. Het land kent net zoveel historie als Europa en met een grote verscheidenheid aan bevolkingsgroepen, zal het u dan ook niet verwonderen dat Mexico bol staat van culturele bezienswaardigheden en hoogtepunten, verspreidt over heel het land. Lees meer

 • Koloniaal Mexico

  Koloniaal Mexico

  Met name in het noorden van Mexico City speelde in 1911 de Mexicaanse revolutie zich af. Hier vindt u prachtige koloniale steden die nog steeds de gevoelens van de bevrijding en onafhankelijkheid oproepen. In deze regio staat de nationale trots van Mexico nog hoog in het vaandel. Deze bijzondere sfeer zult u zeker proeven tijdens uw reis door koloniaal Mexico.
  Lees meer

 • Yucatan Schiereiland

  Yucatan Schiereiland

  Aan de kustlijn van Yucatan vindt u één van de mooiste en grootste barrière riffen ter wereld. Een waar paradijs voor mensen die van snorkelen en duiken houden. Daarnaast is de Mayacultuur hier nog springlevend en vindt u een aantal van de meest indrukwekkende archeologische Mayasites die behoren tot het UNESCO werelderfgoed. Kortom, een rondreis door Yucatan is een absolute aanrader.
  Lees meer

 • Dierenleven

  Dierenleven

  Mexico kent na Brazilië en Colombia het rijkste dierenleven ter wereld. Er komen ruim 450 zoogdiersoorten in de natuur voor. U vindt hier de meeste reptielsoorten ter wereld en de arend is het symbool van Mexico, een van de vele vogelsoorten die hier voorkomen. Dan hebben we het nog niet eens over de andere bijzondere verschijnselen die hier voorkomen. 
  Lees meer

 • Mexicaanse kust

  Mexicaanse kust

  De oneindig lange kustlijnen die Mexico omringen oefenen een grote aantrekkingskracht uit op reizigers van over de hele wereld. En niet onterecht, want niet alleen de kustplaatsen, maar zeker ook de vele idyllische plekjes tussen deze plaatsen in leveren prachtige plaatjes. In Mexico kunt u verblijven op prachtige plekken, omgeven door ongerepte natuur en eindeloos verlaten zandstranden. Lees meer

 • Laat u verassen door Sapa Pana Travel

  Laat u verassen door Sapa Pana Travel

  Wij als Latijns-Amerika specialist komen vaak in Mexico en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Mexico naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips. Lees meer

Rondreis door Mexico maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Mexico maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen