Rondreizen Brazilië

Wij hebben enkele rondreizen door Brazilië voor u geselecteerd. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

15 dagen dieren en natuur in Brazilië v.a. € 3.900,- p.p.

Ga dieren spotten in de Pantanal, laat u overweldigen door de watervallen en sluit uw reis af in het bruisende Rio de Janeiro.

Bekijk

19 dagen koloniaal Brazilië v.a. € 6.580,- p.p.

Met huurauto ontdekt u het koloniale verleden van Brazilië

Bekijk

21 dagen luxe in Brazilië v.a. € 7.790,- p.p.

Tijdens deze reis bezoekt u bruisende steden, koloniale dorpjes en de prachtige natuur. In de avond verblijft u in luxe accommodaties waar het u aan niets zal ontbreken. 

Bekijk

Rondreizen door Brazilië ter inspiratie

Rondreizen door Brazilië is ontzettend veelzijdig. Denk aan de bruisende mix van kleurrijke culturen, de gevarieerde landschappen en klimaatzones en het uitbundige dierenleven. Brazilië heeft zoveel te bieden en het samenstellen van een rondreis is niet eenvoudig. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we bovenstaande rondreizen door Brazilië dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Deze rondreizen kunnen wij voor u boeken, maar zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen.

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over rondreizen door Brazilië, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen