Boek nu zonder zorgen: Geen aanbetaling en kosteloos annuleren. Lees meer

Luxe reis Costa Rica

Klein maar adembenemend mooi en voor de natuurliefhebber puur sang een absolute aanrader. Het land is extreem groen en bestaat uit nevelwouden, tropische regenwouden, mangrovegebieden en savanne-achtige droogwouden. Om nog maar te zwijgen over de uitgestrekte ongerepte stranden aan de Pacific en de Caribische zee. Wilt u ook een luxe reis naar Costa Rica maken? Met plezier organiseren wij een rondreis op maat. Persoonlijk, bijzonder en volledig afgestemd op uw wensen. 

Hoogtepunten - Een rondreis door Costa Rica is er een van vele mogelijkheden. Of u nu samen met uw gezin wilt reizen, op zoek bent naar natuur en avontuur of juist naar luxe en ontspanning, het is allemaal mogelijk.

Veelzijdige natuur

Veelzijdige natuur

Costa Rica is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers puur sang. Niet gek want het land heeft nevelwouden, tropische regenwouden, mangrove én savanne-achtige droogwouden. Lees meer 

Een rijk dierenleven

Een rijk dierenleven

In Costa Rica leven meer dan 200 soorten zoogdieren, ongeveer 830 vogelsoorten en 400 soorten reptielen, waarvan 74 hagedissen, 131 soorten slangen en 134 kikkersoorten. Tevens zijn er 560 vlindersoorten geregistreerd. Lees meer

Op avontuur

Op avontuur

Door de grote diversiteit aan flora en fauna kunt u hier tal van buitenactiviteiten ondernemen om het land te leren kennen. Lees meer

Laat u verrassen

Laat u verrassen

Wij als Latijns-Amerika specialist komen vaak in Costa Rica en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Costa Rica naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips.  Lees meer

Uw op maat gemaakte rondreis verdient de aandacht van een échte specialist!

Al meer dan 15 jaar bieden we alleen reizen aan naar het Latijns-Amerikaanse continent. In dit werelddeel weten wij als geen ander de weg en hebben we een sterk en een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ieder jaar reizen we meerdere keren naar dit mooie en veelzijdige continent en ontdekken we nieuwe plekken. Wanneer u uw individuele reis op maat door Sapa Pana Travel laat organiseren, profiteert u van ons zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring.

Heeft u vragen over een unieke en luxe reis naar Costa Rica of wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel? Neem dan gerust contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Klantervaringen

Costa Rica, wat een mooie ervaring!

De reis was van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd, keurige opvang, geen nare verrassingen én wat een mooi land ! Absolute complimenten aan Sapa Pana Travel voor een geweldige reis. 

Familie Berlijn

Lees de volledige ervaring

Reisvoorstel aanvragen - Een luxe reis naar Costa Rica

Heeft u vragen over een unieke luxe reis door Costa Rica, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen