Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Laat u verrassen

Costa Rica wordt erkend als een van de meest gelukkige landen ter wereld. Met haar tropische regenwouden, dieren in het wild, ongerepte witte zandstranden is dit ook geen wonder. Op zich al een goede reden om Costa Rica te bezoeken, maar wij weten er nog een paar.

Unieke reistips voor Costa Rica

Als Latijns-Amerika specialist geven wij graag unieke reistips voor Costa Rica om uw reis helemaal aan te laten sluiten op uw wensen. Al meerdere malen hebben wij Costa Rica bezocht en wij kennen het dan ook goed. Tijdens uw rondreis door Costa Rica laten we u graag kennis maken met het land zoals wij het kennen. Overdag genietend van het gevarieerde aanbod aan ervaringen en in de avond ontspannend in uw luxe verblijf zonder dat u iets tekort komt. 

Rondreis door Costa Rica maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Costa Rica maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen