Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Costa Rica: Familie Berlijn

Familie Berlijn

We hadden speciale wensen voor een speciale reis, waarin we met kinderen en aanhang ons 35 jarig huwelijk vierden. Niet te lang, maar ook niet te kort. Niet te ver, maar ook niet te dichtbij. Avontuur, luxe en ontspannen. Betaalbaar maar het hoeft niet goedkoop en 'last but not least', geen 13 in een dozijn. Sapa Pana Travel hoorde het aan en kwam een weekje later met 2 voorstellen die beiden voldeden aan onze wensen.

Absolute complimenten aan Sapa Pana Travel voor een geweldige reis

Een geweldige reis

Het grootste probleem voor ons was dan ook om hiertussen een keuze te maken. Je maakt wel eens mee dat de folder mooier is dan de werkelijkheid; op deze fantastische trip dus niet. De reis was van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd. Keurige opvang, geen nare verrassingen én wat een mooi land! Absolute complimenten aan Sapa Pana Travel voor een geweldige reis. Jullie kennis en expertise in Zuid en Midden Amerika en met name de persoonlijke aandacht zorgden voor een onvergetelijke ervaring.

Groeten Familie Berlijn

Rondreis door Costa Rica maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Costa Rica maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Costa Rica