Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Kerst in Uruguay

Antoinette en Jurriaan 

In Corona tijd waarin alles op slot zit mochten wij op reis! Bestemming: Uruguay.

Het merendeel van de mensen aan wie we vertelden dat we naar Uruguay gingen reageerde met: Waarheen? Waar ligt dat eigenlijk?

Wij hadden deze bestemming uitgezocht omdat Uruguay al tijden op ons lijstje stond. We wilden een bezoek aan het land eigenlijk combineren met een ander land, maar vanwege alle beperkende maatregelen besloten we om deze reis alleen in Uruguay te verblijven. Wat een goede beslissing was dat! We hebben 3 weken ten volste kunnen genieten van al het moois dat Uruguay ons te bieden had: en dat was veel!!

Petra van Sapa Pana Travel heeft voor ons een prachtig programma samengesteld. Er is ontzettend goed naar ons geluisterd en dat hebben we vervolgens gemerkt tijdens de reis. Op elke plek waar we verbleven of ieder avontuur dat we aan zijn gegaan met één van de gidsen: het paste ons als een handschoen. We hebben de ziel van het land leren kennen en zijn door onze begeleiders echt met aandacht door hun land geleid.

Van een wonderschoon hotel (Sacromonte) met fantastisch & gastvrij personeel tot een kaasproeverij bij La Vigna welke tot in de puntjes verzorgd was. Tot een intens mooie assado tijdens kerst in Estancia Vik en een heerlijk verblijf bij El Bacon del Abra waar we ons direct thuis voelden en genoten hebben van de eigenaar & eigenaresse Diego en Ursula (+ huisvarken Escobar): Het was allemaal heerlijk!

Voor ons een onvergetelijke reis waar we ons eigenlijk geen reizigers hebben gevoeld maar onderdeel van het land. Het is eigenlijk niet uit te leggen hoe het daar heeft gevoeld. Voor ons was het in ieder geval een heel groot cadeau om ten tijde van een lockdown in Nederland zo te kunnen en mogen genieten van dit land waarin de mensen écht begrijpen hoe je het leven leeft! We gaan zeker nog een keer terug want Uruguay heeft ons hart gestolen: Bedankt Sapa Pana Travel voor het verzorgen van deze mooie reis!!

 

Rondreis door Uruguay maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Uruguay maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Rondreis Uruguay