Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Nicaragua, een aanrader!

Peter en Melanie Castenmiller

In 3 weken hebben wij de westkant van Nicaragua goed leren kennen door er zelf doorheen te rijden met een huurauto. Nicaragua is een echte aanrader!

Sapa Pana Travel heeft voor ons een prachtige, afwisselende reis samengesteld.

Een prachtige afwisselende reis

Het toerisme in Nicaragua is nog niet echt ontwikkeld, dus wij kwamen er amper andere toeristen tegen. Ook de vriendelijke bevolking kent het niet, dus bedelt niet. Wat een verademing! Sapa Pana Travel heeft voor ons een prachtige, afwisselende reis samengesteld. Wij maken een rondrit langs enkele mooie steden: Leon, Matagalpa, Granada. Daarna reizen wij met een ferry naar Ometepe, een vulkaaneiland in het grote meer van Nicaragua. Aan het eind van de reis hebben wij genoten van het zeer mooie resort aan zee in San Juan del Sur. Nicaragua een aanrader!

Groeten,

Peter en Melanie Castenmiller

Rondreis door Nicaragua maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Nicaragua maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Nicaragua

 

Terug naar luxe reis Nicaragua