Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Havana

Havana is een waanzinnige stad, met verschillende karakteristieke wijken, die elk hun eigen identiteit hebben. Met de juiste gidsen kunt u zich laven aan de boeiende verhalen, die de roemruchte geschiedenis van het land en haar boeiende hoofdstad inkleuren.

Een waanzinnige stad

Havana is een waanzinnige stad, met verschillende karakteristieke wijken, die elk hun eigen identiteit hebben. Het ontdekken van de Cubaanse hoofdstad is als een reis terug in de tijd, waarbij u op een aantal belangrijke momenten in de geschiedenis een stop kunt maken. Met haar klassieke Amerikaanse auto’s en de verschillende architectuurstijlen, die het straatbeeld bepalen, is Havana een waar openluchtmuseum. Met de juiste gidsen kunt u zich laven aan de boeiende verhalen, die de roemruchte geschiedenis van het land en haar boeiende hoofdstad inkleuren.  

Naast historie biedt Havana een enorm creatieve en kunstzinnige scene met tal van interessante museums en art galeries, waar veelbelovende Cubaanse kunstenaars hun werk aan de wereld tonen. Op de meest verrassende plekken vindt u waanzinnige goede en leuke eetgelegenheden of kleinschalige hippe boetiekhotels met vaak niet meer dan vijf kamers, maar waar u wel als een vorst in de watten wordt gelegd. 
 

Rondreis door Cuba maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Cuba maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen