Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Ecuador bezienswaardigheden

| Sapa Pana Travel

Ecuador biedt vele bezienswaardigheden voor een prachtige luxe rondreis of een reis met de hele familie. Een rondreis door Ecuador is zowel in historisch, natuurlijk als cultureel opzicht een belevenis: Berglandschappen, conische vulkanen, historische steden, oorspronkelijke bergdorpjes met indianenmarkten en natuurlijk de Galápagoseilanden. Dit alles zit “verpakt” in een voor Zuid-Amerikaanse begrippen klein land. Ecuador is daarom niet alleen zeer divers, maar ook zeer goed bereisbaar, want de reisafstanden zijn relatief kort. Wij zetten hieronder onze hoogtepunten van Ecuador op een rij.

Rondreis door Ecuador maken?

Tijdens uw rondreis door Ecuador deze bezienswaardigheden toevoegen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje bij de rondreis die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reis kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van jouw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk de rondreizen

Naar luxe reis Ecuador