Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Amazone

De jungle van Ecuador

Het Amazonegebied wordt in Ecuador ook wel 'La Selva' (de jungle) genoemd. Hier vindt u nog een pure en natuurlijke habitat. Maak wandelingen en geniet van dit indrukwekkende landschap. Bovendien is dit gebied ook nog de thuisbasis van vier belangrijke inheemse Amazone-gemeenschappen. 

Het Amazonegebied in Ecuador

Het Amazonegebied ligt in het meest oostelijke deel van Ecuador. De Andes met haar steile bergkammen laat haar water afvloeien door beekjes en watervallen die uiteindelijk uitkomen in het diepe regenwoud, een vochtig laagland met een prachtige flora en fauna. Het regenwoud beslaat ongeveer de helft van het land en is het minst bevolkte deel van het Ecuador.

Rondreis door Ecuador maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Ecuador de maken, inclusief een bezoek aan de Amazone, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen