Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

De mooiste bezienswaardigheden in Argentinië

Rondreizen in Argentinië is ideaal voor avonturiers, een must voor natuurliefhebbers, maar bovenal een prachtig land voor levensgenieters.

 • Buenos Aires: Het Parijs van het zuidelijk halfrond

  Buenos Aires: Het Parijs van het zuidelijk halfrond

  De kleurrijke wijken, de brede avenidas, de trotse en vriendelijke Porteños en de prachtige gebouwen maken dat u hier niet meer weg wilt. Lees meer

 • Extreme landschappen en inheemse culturen

  Extreme landschappen en inheemse culturen

  Inheemse pre-columbiaanse Andesculturen en surrealistische landschappen in de meest authentieke regio van het land.
  Lees meer

 • Patagonië: het eind van de wereld

  Patagonië: het eind van de wereld

  Patagonië, het ruige en ijzige Vuurland, waar de stoere gaucho te paard zijn kudde hoedt. Gletsjers, meren en hoge bergtoppen nemen u mee naar het eind van de wereld. Lees meer

 • Iguazu: Natuurgeweld op de grens tussen Argentinië en Brazilië

  Iguazu: Natuurgeweld op de grens tussen Argentinië en Brazilië

  Met maar liefst 275 watervallen behoren de Iguazu watervallen zonder meer tot de meest imposante natuurmonumenten van het zuidelijk halfrond. Lees meer

 • Heldere rivieren en blauwe meren

  Heldere rivieren en blauwe meren

  Besneeuwde bergtoppen, diepblauwe meren, kristalheldere rivieren en uitgestrekte, dichte wouden zijn enkele ingrediënten die het Argentijnse merengebied tot een geweldige bestemming maken!
  Lees meer

 • Heerlijke wijnen en besneeuwde bergtoppen

  Heerlijke wijnen en besneeuwde bergtoppen

  Genieten van een glas Malbec op het terras van een stijlvol wijnhuis terwijl u uitkijkt over de besneeuwde bergtoppen van de Andes.
  Lees meer

 • Autorijden in Argentinië

  Autorijden in Argentinië

  Argentinië is een land bij uitstek voor een autoreis. Rijd spectaculaire autoroutes over de Ruta 40, die over zo'n 5000 kilometer langs de Andes van noord naar zuid loopt.
  Lees meer

 • Het rijke Argentijnse boerenleven

  Het rijke Argentijnse boerenleven

  Ontdek het stoere Argentijnse boerenleven. Slaap op een estancia en geniet van de uitgestrekte landschappen, het Argentijnse vlees en goede wijnen. Lees meer

 • Walvissen en orka's spotten

  Walvissen en orka's spotten

  Op slechts een paar meter afstand ziet u de immense staart van het beest in het water slaan. Orka's, walvissen en zeehonden spotten in het wild. Een unieke en onvergetelijke ervaring.
  Lees meer

 • Laat u verassen door Sapa Pana Travel

  Laat u verassen door Sapa Pana Travel

  Wij als Latijns-Amerika specialist komen vaak in Argentinië en we gaan altijd op zoek naar nieuwe en unieke plekken en accommodaties. Bent u benieuwd naar wat Argentinië naast de gebaande paden nog meer te bieden heeft? Laat u dan verrassen door een van onze tips.
  Lees meer

Rondreis door Argentinië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen