Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

de Pampas van Argentinië

Het rijke leven op de Pampas van Argentinië

Ontdek het stoere Argentijnse boerenleven dat nog steeds in stand wordt gehouden volgens de oude tradities. Slaap op een estancia en kijk uit over de uitgestrekte landschappen. Ga paardrijden door de pampas en geniet in de avond bij een haardvuur van het Argentijnse vlees en een goede wijn. 

Verblijven op een traditionele Estancia op de Argentijnse Pampas

Het traditionele Argentijnse boerenleven is onlosmakelijk met het land verbonden. De Argentijnse boeren, ook wel Gaucho’s genoemd, staan bekend om hun stoere voorkomen met een hoed, laarzen en wijde broek en hun paard als metgezel. Het boerenleven komt u tegen in diverse regio’s in het land. Net buiten Buenos Aires op de Pampas, in de regio van Córdoba en in Patagonië. Door de jaren heen zijn veel traditionele boerderijen, ook wel estancia’s genaamd, omgebouwd tot kleinschalige luxe accommodaties.  

Rondreis door Argentinië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken, inclusief een bezoek aan een traditionele estancia, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen