Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Actief in Chili

Chili is hét land van spectaculaire contrasten en prachtige landschappen, variërend van de uitgestrekte woestijnen van Atacama in het noorden tot de Patagonische wildernis in het zuiden en besneeuwde bergtoppen van de Andes. Chili is een land van ongelooflijke natuurlijke schoonheid en een overvloed aan actieve excursies waar u hart sneller van gaat kloppen. Rijdt over de legendarische Carretera Austral, waar avontuurlijke activiteiten op elke kilometer liggen te wachten. Wandel over schitterrende paden die leiden naar verborgen watervallen, gletsjers en afgelegen meren of spring in een kajak en trotseer het merengebied. Welkom in het land dat barst van actie en avontuur.

Voordelen - 4 redenen om actief te reizen in Chili

Actief reizen in het prachtige Chili is meer dan alleen de deelname aan een activiteit. Het is een reis vol onvergetelijke avonturen in adembenemende omgevingen met een diepe onderdompeling in de rijke cultuur. Chili is klaar om u te verrassen en onvergetelijke herinneringen te schenken tijdens een actieve reiservaring. Er zijn talloze redenen waarom een actieve vakantie in Chili de moeite waard is, wij zetten deze voordelen graag voor u op een rijtje.

Fysieke en mentale gezondheid
Actief reizen biedt u uiteraard plezier en opwinding, maar ook een hoop fysieke voordelen. Door te bewegen en te genieten van buitenactiviteiten in de prachtige natuur van Chili, kunt u uw lichamelijke gezondheid op pijl houden. Ook heeft het een positieve invloed op uw mentaal welzijn door de geweldige omgeving in een ontspannen sfeer. Geniet, rust en relax terwijl u alsnog actief en avontuurlijk het land van de Chilenen ontdekt. 

Natuurlijke diversiteit
Chili is gezegend met een verbazingwekkende natuurlijke diversiteit, welke varieert van de uitgestrekte Atacama Woestijn in het noorden en de indrukwekkende Patagonische landschappen in het zuiden tot de betoverende meren en gletsjers gelegen te midden van het land in het merengebied. Door te kiezen voor een avontuurlijke vakantie, heeft u de mogelijkheid deze prachtige omgeving van dichtbij te verkennen in bijvoorbeeld een van de vele natuurparken, zoals Torres del Paine in Patagonië. Maar ook wanneer u over de Carretera Austral rijdt, heeft u tal van mogelijkheden om te stoppen voor een kajaktocht of een prachtige wandeling in de natuur.  

Avontuurlijke excursies
Een avontuurlijk land biedt reizigers uiteraard veelzijdige opties om de adembenemende streken te ontdekken. Een uitgebreide selectie aan avontuurlijke activiteiten voor alle niveaus van ervaring en fysieke fitheid worden aangeboden. Wanneer u graag meerdere dagen wilt wandelen omringd door panoramische uitzichten, Chili te paard wilt verkennen of per kajak het merengebied wilt bewonderen, er is altijd een avontuurlijke activiteit welke past bij uw wensen en interesses. Ga bijvoorbeeld sandboarden op de duinen in de Atacama-woestijn, wandel de wereldberoemde W-of-O-trekking in Torres del Paine of ga raften samen met uw kinderen over de rivieren. Door deel te nemen aan avontuurlijke excursies zal u zonder enige twijfel de pareltjes van Chili ontdekken, bezoeken en bewonderen.  

Culturele ontdekkingen
Naast natuurlijke schoonheid heeft Chili ook een rijke cultuur en geschiedenis door de lokale en traditionele bevolking. Tijdens een actieve excursie, geniet u van avontuur en de adrenaline die mogelijk door uw lijft raast, maar maakt u ook kennis met de culturele diversiteit. Proef de lokale keuken terwijl u op bezoek bent bij de Chileense Gauchos op het platteland. Ga bijvoorbeeld paardrijden en bewonder de prachtige omgeving. U onderneemt een actieve ervaring maar tegelijkertijd leert u over de traditionele wijze van Chileense leven. 

Talloze mogelijkheden voor een actieve reis
Een actieve reis door Chili biedt u de mogelijkheid een unieke ervaring op te doen die u voor altijd zal koesteren. Of u nu een besneeuwde bergtop beklimt, de sterrenhemel bewondert in de Atacama-woestijn of al kajakend door de fjorden gaat, het biedt u een onvergetelijke reiservaring met een unieke combinatie van adembenemende landschappen met opwindende buitenactiviteiten.  

Activiteiten - Chili actief ontdekken

Blogs - Meer weten over actief reizen in het prachtige Chili? Lees dan snel meer in een van onze blogs

Reisvoorstel aanvragen - voor een actieve rondreis in Chili

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Chili, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen