Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Patagonië

In het zuiden van Latijns-Amerika vindt u een van de meest ongerepte en uitgestrekte gebieden ter wereld, Patagonië. Dit gebied beslaat zowel Argentinië als Chili. Haar indrukwekkende gletjsers, weelderige natuurparken en spectaculaire landschappen van rotsen, gletjser, meren, wouden en rivieren maken Patagonië tot een geweldige bestemming voor een onvergetelijke rondreis.

Het ongerepte Patagonië in Zuid Argentinië

Patagonië is een uitgestrekt landschap dat zowel het zuiden van Chili als Argentinië beslaat. De natuur is hier ongerept en wonderschoon en als echte natuurliefhebber moet u dit gebied zeker eens in uw leven bezoeken. Wij raden aan om tijdens een rondreis door Patagonië zowel Argentinië als Chili te bezoeken. Hier kunt u gemakkelijk de grens oversteken en ziet u het beste van de twee landen met aan de Chileense zijde het bekende nationale park Torres del Paine en in het Patagonië van Argentinië heeft u de beroemde en indrukwekkende gletsjer Perito Moreno. De adembenemende routes over de Carretera Austral in het zuiden van Chili en de Ruta 40 in Argentinië maken dat u dit prachtige gebied maximaal kunt beleven met uw eigen huurauto.

Zelf een rondreis door Patagonië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Patagonië, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Neem contact op