Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

De 5 beste actieve accommodaties in Latijns-Amerika

| Sapa Pana Travel

Wanneer u op zoek bent naar een avontuurlijke reis vol actieve avonturen en natuurlijk schoonheid, dan bent u op de juiste plek in Latijns-Amerika. Latijns-Amerika is een continent dat barst van de mogelijkheden voor avonturiers. Een accommodatie die de perfecte uitvalsbasis biedt om de natuurpracht te verkennen door avontuurlijke activiteiten is dan ook een absolute aanrader. Deze accommodaties combineren comfort, gastvrijheid en nabijheid van avontuurlijke activiteiten om uw reis onvergetelijk te maken. Wij hebben de beste vijf accommodaties voor actievelingen op een rijtje gezet.

1. Mountain Lodges in Peru

Mountain Lodges onderscheidt zichzelf door de mogelijkheid om te genieten van avontuurlijke trektochten door het verbluffende Andes gebergte van Peru terwijl u in de avond kunt genieten van luxe en comfort. Deze authentieke accommodaties combineren comfort met avontuur, waardoor reizigers de prachtige en ongerepte natuur van enkele iconische wandelbestemmingen kunnen verkennen. Deze ervaring biedt u georganiseerde trektochten en hoogwaardige lodges, gelegen op diverse locaties verspreid in de Peruaanse Andes. Elk met een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen, meren en valleien. Iedere lodge is zorgvuldig ontworpen om u te voorzien van comfortabele kamers, heerlijke maaltijden en warme gastvrijheid, zodat u ultiem kan genieten van uw reis te midden van de prachtige bergen. Bezoek tijdens uw wandeling afgelegen dorpen en ontmoet inheemse gemeenschappen, leer over hun eeuwenoude gebruiken en wordt ondergedompeld in de authentieke cultuur. 

2. Pacuare Lodge in Costa Rica

De Pacuare Lodge in Costa Rica mag absoluut niet ontbreken uit het lijstje van de beste actieve accommodaties in Latijns-Amerika. Uw avontuur begint al voordat u de lodge heeft bereikt, want u arriveert namelijk al raftend. U gaat per raft over de wilde Pacuare-rivier omringd door adembenemende watervallen en groene landschappen naar de afgelegen jungle lodge. Deze is gelegen in het hart van een weelderig regenwoud en biedt een unieke ervaring voor avontuurlijke reizigers. U kunt tijdens uw verblijf genieten van ultieme comfort, luxe en een scala aan avontuurlijke activiteiten. Zo kunt u  deelnemen aan een prachtige wandeling naar verborgen watervallen of op ontdekkingstocht gaan naar inheemse dorpen. Spot ondertussen exotische dieren en luister naar de melodieën van vogels. Petra bezocht de Pacuare Lodge, lees meer over haar ervaring.

3. Rio Perdido in Costa Rica

De volgende accommodatie is gevestigd diep in het hart van een ongerept bos en biedt een uniek toevluchtsoord voor avontuurlijke reizigers. U kunt uzelf volledig onderdompelen in een overvoed aan actieve activiteiten tijdens uw verblijf. De kamers zijn stijlvol ingericht met uitzicht op de omringde bergen en bieden een oase van rust nadat u overdag op avontuur bent geweest. Ga ziplinen over de boomtoppen, verken grotten en watervallen tijdens een canyoning excursie en kom in de avonduren tot rust in de natuurlijke warmtebronnen die volledig verwarmt worden door de vulkanische activiteit in de regio. Wandel over de kronkelende paden omringd door groene landschappen, spot kleurrijke toekans en luister naar het indrukwekkende gebrul van brulapen. Natuur en avontuur worden hier naadloos met elkaar verbonden, van wandelen door verscholen regenwouden tot de sereniteit die u ervaart bij uw hotel. 

4. Cotopaxi Sanctuary Lodge in Ecuador

Gelegen in het Cotopaxi Nationaal Park vindt u de Cotopaxi Sanctuary Lodge met een prachtig vormgegeven interieur. De kamers zijn comfortabel en bieden een warm toevluchtsoord na een dag vol avontuur. Tijdens een verblijf in deze accommodatie bent u omringd door diverse mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. Zo kunt u de prachtige landschappen te voet, te paard of op twee wielen verkennen. Galoppeer met uw paard en een lokale gids door de adembenemende omgeving, spot vogels en neem het ecosysteem in u op. De Cotopaxi Sanctuary Lodge beidt een goede combinatie van avontuur, ontspanning en natuurlijke pracht. 

 

5. Ecocamp in Chili

EcoCamp is 's werelds eerste geodetische koepelhotel en biedt een ongeëvenaarde ervaring voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, duurzaamheid en prachtige natuur. Het is prachtig gelegen in het adembenemende Torres del Paine nationaal park. De koepels van Ecocamp zijn ontworpen om harmonieus op te gaan in het omsloten landschap met een schitterend uitzicht op de bergen, glinsterende gletsjers en uitgestrekte valleien. Maar wat Ecocamp echt bijzonder maakt zijn de avontuurlijke excursies die voor u openliggen. Verken de ruige schoonheid van Torres del Paine tijdens een trektocht in het park. Bewonder de indrukwekkende granieten torens, turquoise meren en betoverende watervallen terwijl u zich een weg baant in het nationale park. Er zijn diverse wandeltochten beschikbaar zodat er voor ieder wat wils is. Na een intensieve maar prachtige dag door het nationale park te wandelen, kunt u ontspannen. Geniet in de avond van verse en heerlijke maaltijden terwijl u rondom een knapperend haardvuur zit. 

 

 

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Latijns-Amerika, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen