Zo verwezenlijken wij uw droomreis

Omdat u één van uw meest waardevolle zaken in onze handen geeft, namelijk uw kostbare vrije tijd, willen het we het liefste zo veel mogelijk van u weten om zodoende een reis perfect op uw persoonlijke wensen af te kunnen stemmen.

 1. Uw reiswensen spreken we daarom graag uitgebreid met u door. Dit kan telefonisch of tijdens een gesprek bij ons op kantoor. 
   
 2. Op basis van dit gesprek werken we een reisvoorste voor u uit. Met het uitwerken van de offerte checken we direct de beschikbaarheid van de essentiële onderdelen. Het heeft namelijk weinig zin om u een fantastisch programma voor te leggen, waarvan vervolgens blijkt dat de helft niet beschikbaar is. Deze beschikbaarheidscheck is overigens, met uitzondering van bepaalde cruises of speciale hotels die we meestal voor een aantal dagen in optie kunnen nemen, een momentopname. Het is dan ook in uw eigen voordeel om voortvarend verder te gaan met uw reis, wanneer het programma aansluit bij uw wensen. U ontvangt normaal gesproken binnen een week een offerte en wij kunnen snel schakelen. 
   
 3. Nadat u het programma heeft doorgenomen spreken we het gezamenlijk door en zorgen we voor de fine tuning. We zetten de puntjes op de i, zodat de reis als een maatpak aansluit bij uw persoonlijke wensen.
   
 4. Nadat u bevestigd hebt, zijn we te allen tijde beschikbaar voor u om uw reis zo optimaal voor te bereiden. U bent altijd welkom op ons kantoor om alles nog even op uw gemak met ons door te spreken. Wij zorgen voor de koffie en de Bossche Bol.
   
 5. Tijdens de reis zijn wij, en onze lokale partners, 24/7 voor u bereikbaar voor al uw vragen of verzoeken.
   
 6. Na de reis zijn we altijd erg benieuwd hoe de reis is geweest!

Neem contact op