Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Op maat gemaakte rondreis

Omdat u één van uw meest waardevolle zaken in onze handen geeft, namelijk uw kostbare vrije tijd, willen het we het liefste zo veel mogelijk van u weten om zodoende een reis perfect op uw persoonlijke wensen af te kunnen stemmen.

Unieke rondreis volledig afgestemd op uw wensen

Wilt u uw rondreis door Latijns-Amerika graag door ons laten organiseren? Dan gaan wij als volgt te werk:

  1. Om u een rondreis te bieden die volledig aansluit op uw wensen, spreken we uw reiswensen graag persoonlijk met u door. Dit kan telefonisch of tijdens een gesprek bij ons op kantoor. 
     
  2. Op basis van dit gesprek werken we een reisvoorstel voor u uit. Tijdens het uitwerken van uw reisvoorstel checken we direct de beschikbaarheid van de essentiële onderdelen. Het heeft namelijk weinig zin om u een fantastisch programma voor te leggen, waarvan vervolgens blijkt dat de helft niet beschikbaar is. Het reisvoorstel ontvangt u normaal gesproken binnen een week. Omdat de opgevraagde beschikbaarheid slechts een momentopname is, is het dan ook in uw eigen voordeel om voortvarend verder te gaan met uw reis.
     
  3. Nadat u het programma heeft doorgenomen spreken we het gezamenlijk door en zorgen we voor de fine tuning. We zetten de puntjes op de i, zodat de reis als een maatpak aansluit bij uw persoonlijke wensen.
     
  4. Nadat u bevestigd hebt, zijn we te allen tijde beschikbaar voor u om uw reis zo optimaal voor te bereiden. U bent altijd welkom op ons kantoor om alles nog even op uw gemak met ons door te spreken. Wij zorgen voor de koffie en de Bossche Bol.

Neem direct contact op