Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Reisadvies van een Latijns-Amerika specialist

Wilt u uw reis naar Latijns-Amerika zelf organiseren, maar wel reisadvies van een specialist ontvangen? Dat kan. Bij ons op kantoor kunt u samen met ons sparren, uw reisplannen bespreken, een route uit stippelen en we kunnen u voorzien van handige en leuke tips voor een onvergetelijke rondreis. En de rondreis? Die kunt u na ons reisadvies vervolgens zelf regelen of alsnog door ons laten verzorgen. 

Reisadvies bij ons op kantoor

Tijdens een afspraak bij ons op kantoor bespreken we samen, onder het genot van een Bossche Bol en een kopje koffie, uw reiswensen. Met dit reisadvies op maat en handige tips heeft u een rugzak vol met informatie om zelf uw reis samen te stellen en organiseren. Indien gewenst kunt u ons uw uitgestippelde reis nogmaals toesturen voor een laatste check. 

De kosten bedragen € 250,- per gesprek

Inclusief:

  • Gesprek bij ons op kantoor met een reisspecialist van Sapa Pana Travel, á 1,5 - 2 uur (natuurlijk met een Bossche bol en koffie of thee)
  • Praktische en leuke tips
  • Laatste check van uw zelf samengestelde rondreis door een reisspecialist van Sapa Pana Travel, per mail of telefonisch.

Waarom reisadvies - van een Latijns-Amerika specialist?

Wij van Sapa Pana Travel zijn gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte reizen door Latijns-Amerika. Dit wil zeggen dat wij een reis van het begin tot het eind voor u regelen inclusief vluchten, transfers, hotels en excursies. Met onze kennis, expertise en jarenlange ervaring organiseren wij reizen op maat die volledig aan de wensen van de reizigers voldoen.

Wij begrijpen echter ook dat het vandaag de dag ook mogelijk is om uw reis naar Latijns-Amerika zelf te regelen. De vluchten kunt u zelf boeken, u kunt via verschillende sites uw hotels boeken en op blogs leest u veel tips over leuke dingen die er te doen zijn. Dit biedt meer flexibiliteit. En het is natuurlijk leuk om te doen, wij doen dit immers iedere dag.

Een rondreis uitstippelen is niet altijd eenvoudig

Vergist u er echter niet in dat het uitstippelen van een rondreis veel vragen met zich mee brengt. Wat is de beste tijd om te reizen, wat is een logische route, moeten we wel of geen binnenlandse vluchten nemen. Maar ook wat zijn nu echt bijzondere dingen om te doen, waar heb ik de meest bijzondere Amazone ervaring en wat is de mooiste trekking naar de Machu Picchu?

Door onze ervaring als Latijns-Amerika specialist hebben wij deze kennis in huis. Wij kennen de beste routes, weten op welke dagen de binnenlandse vluchten gaan én we kennen de bijzondere en leuke plekjes van iedere bestemming. Tijdens een adviesgesprek bij ons op kantoor delen we deze kennis met u zodat u, tijdens u zelf georganiseerde rondreis, net zo van Latijns-Amerika kunt genieten als wij dat doen.

Afspraak maken - voor reisadvies van een Latijns-Amerika specialist

Wilt u samen met ons uw reisplannen naar een bestemming in Latijns-Amerika bespreken en ons reisadvies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak bij ons op kantoor. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.

Afspraak inplannen