Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Actief in Peru

Welkom in Peru, het land van avontuur en ontdekking. Peru biedt een scala aan avontuurlijke activiteiten in een adembenemend landschap. Trek door de Inca Trail naar de verloren Inca Stad, de Machu Picchu en ontdek de oude Inca Cultuur terwijl u geniet van een episch uitzicht op de bergen. Of raas op een wildwaterrivier door de Andes, voel de adrenaline en ervaar de natuurlijke schoonheid op een onvergetelijke manier. Verken de afgelegen gebieden van het Amazone Regenwoud of ga op pad met uw mountain bike door de zoutvalktes van Maras en Moray. Bent u klaar om uw grenzen te verleggen? Ontdek de opwinding van avontuurlijk reizen in Peru.  

Voordelen - Waarom een actieve vakantie naar Peru de moeite waard is

Activiteiten - Peru actief ontdekken

 • Mountainbiken

  Peru is een prachtig land om per mountain bike te verkennen door de diverse terreinen en schitterende landschappen die het land doorkruisen. Ontdek de vele mountainbike paden in de omgeving van de Heilige Vallei of begeef u op de zoutpannen van Maras en Moray. Deze route brengt u door het zoutmijngebied van Maras en vervolgens fietst u naar de mysterieuze ronde terrassen van Moray.

 • Hiken

  Hiken

  Laat je avontuurlijke geest ontwaken en verken de vele adembenemende wandelroutes van Peru. Van het betreden van de beroemde Inca Trail naar de Machu Picchu en de Cordillera Blanca in het noorden tot het verkennen van de minder bekende maar even betoverende paden in de Colca Vallei. Peru biedt een onvergetelijke ervaring voor menig wandelliefhebber in de spectaculaire naturen. 

 • Raften

  Stap in een raft en laat u meevoeren op een adrenaline-pompend avontuur in een van de vele wilde rivieren in Peru. Terwijl u door de kronkelende rivieren navigeert, wordt u omringd door een weelderige en groene omgeving in de Heilige Vallei. De prachtige witte wateren bieden u een spannende, maar tevens onvergetelijke ervaring terwijl u over de spetterende rivier vaart.

 • Kajakken

  Verken de betoverende waterwegen van Peru tijdens een opwindend kajakavontuur. Peddel over rivieren omringd door weelderige regenwouden en een overvloed aan flora en fauna in de Amazone. De schoonheid van het Titicameer zal u verrassen terwijl u met uw kajak over de heldere wateren glijdt.

Blogs - Hieronder leest u meer over onze actieve reiservaringen in Peru. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw eigen avontuurlijke reis naar het land van de Inca's

Reisvoorstel aanvragen - voor een actieve rondreis in Peru

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Peru, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen