Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Machu Picchu

De verborgen stad van de Inca's

De ontdekking van Machu Picchu geldt als één van de belangrijkste archeologische vondsten van de twintigste eeuw. Naast de indrukwekkende archeologie van de Machu Picchu, de verschillende gebouwen die gevonden zijn, is het ook de spectaculaire ligging omgeving die deze plek enorm bijzonder maakt. Een reis door Peru is niet compleet zonder een bezoek aan de Machu Picchu. 

De overweldigende Incastad

Machu Picchu ligt op de grens tussen de Andes en het Amazone gebied, op ongeveer 2700 meter hoogte. Met de trein reist u vanuit Cuzco in vier uur naar het plaatsje Aguas Calientes. Hier vandaan neemt u de bus, ca. 20 minuten, naar de Machu Picchu. In onze reizen plannen we een bezoek aan de Machu Picchu en altijd met een Engelssprekende privé-gids. Hij informeert u uitgebreid over deze archeologische site en de Inca cultuur.

Deze verborgen stad is in 1911 door de Amerikaan Hiram Bingham bij toeval ontdekt. Hij was op zoek naar de legendarische stad Vilcabamba, toen lokale boeren hem wezen op door subtropisch nevelwoud overwoekerde ruïnes op een heuvel. De ontdekking van Machu Picchu geldt als één van de belangrijkste archeologische vondsten van de twintigste eeuw. 

Rondreis door Peru maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Peru, inclusief een bezoek aan Machu Picchu, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen