Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Actief in Costa Rica

Costa Rica, een land waar avontuurlijk reizen een hele nieuwe betekenis krijgt. Wandel door de mistige nevelwouden van Monteverde, ga raften op wilde rivieren of ga surfen op de golven bij de uitgestrekte kustlijnen. Avontuurlijk reizen is niet alleen een manier om nieuwe plekken te ontdekken, maar ook om uw eigen grenzen te verleggen en het leven in al zijn volheid te ervaren. Het gaat om het aangaan van uitdagingen en het verkennen van het onbekende om zo nieuwe ervaringen en herinneringen te creëren die uw leven lang meegaan. Met prachtige stranden, vulkanen en nationale parken is Costa Rica een actieve reisbestemming welke u niet wilt overslaan. Zie, hoor en voel het natuurlijk schoonheid om u heen en ga op avontuur en ontdekking in dit prachtige land. 

Voordelen - Waarom een actieve reis naar Costa Rica plannen?

Waarom? Waarom zou u nu juist Costa Rica boven een ander land in Latijns Amerika verkiezen om actief te reizen? Costa Rica staat bekend als een fantastisch vakantieland met een adembenemende natuur en een rijke biodiversiteit, maar ook opwindende activiteiten. Het is de perfecte bestemming voor reizigers wie de wereld op een intense en opwindende manier willen ervaren, maar tegelijkertijd ultiem willen genieten van hun welverdiende vakantie. Actief reizen beidt meerdere voordelen voor iedere reizigers. Een perfect combinatie van avontuur, natuurlijk schoonheid en culturele ontmoetingen. Een ideale bestemming voor reizigers op zoek naar een opwindende en verrijkende ervaring. Vijf redenen waarom actief reizen in Costa Rica een échte aanrader is!

Activiteiten - Costa Rica actief ontdekken

Blogs - Lees meer over actief reizen in Costa Rica in een van onze blog artikelen en laat u verrassen door de diversiteit die Costa Rica te bieden heeft

Reisvoorstel aanvragen - voor een actieve rondreis in Costa Rica

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Costa Rica, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen