Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Costa Rica op land, door de lucht en in het water

| Sapa Pana Travel

Avontuur op land, door de lucht en zelfs in het water, dan is Costa Rica de perfecte bestemming. Of u nu een liefhebber bent van wandelen door een adembenemende natuur, de onderwaterwereld ontdekken door te snorkelen of zelfs meer van adrenaline houdt door te ziplinen? Costa Rica heeft voor iedere reiziger wat wils. Laat uw zintuigen prikkelen en ga op avontuur in dit tropische paradijs.

op het land

Wandelen
Verken de weelderige nevelwouden van Costa Rica, zoals het Monteverde Cloud Forest Reserve. Wandel over kronkelende paden, terwijl u omringd wordt door mistige bossen, exotische vogels en kleurrijke bloemen. Of verken de biodiversiteit van de Osa Peninsula regio door het Corcovado nationale park te bezoeken. Trek diep het regenwoud in en ervaar de wildernis, loop verbazingwekkende dieren tegen het lijf, zoals apen en tapirs. Costa Rica is rijk aan talloze nationale parken met ieder een eigen beleving.  

Paardrijden
Costa Rica per paard verkennen is zeker de moeite waard. U galoppeert langs weelderige regenwouden en indrukwekkende bergpaden of over uitgestrekte stranden met een ruisende golfslag op de achtergrond. Geniet van de zonsondergang en de zachte zeebries terwijl langs de Stille Oceaan rijdt. 

Vulkanen beklimmen
Costa Rica heeft veschillende actieve en slapende vulkanen, waarin de Arenal vulkaan de meest bekende is onder de reizigers. Waag u aan een vulkaanwandeling en geniet van de adembenemende uitzichten op de krater en omringde landschappen die deze tocht met zich meebrengt.  

Door de lucht

Ziplinen door de jungle
Voel de wind in uw gezicht, voel de adrenaline door uw aderen stromen terwijl u hoog boven de boomtoppen zweeft met spectaculaire uitzichten op de omgeving. Een ware onvergetelijke ervaring, welke u niet wilt overslaan tijdens uw reis naar Costa Rica.  

In het water

Tubing of raften op wilde rivieren
Een reis naar Costa Rica is niet compleet zonder een avontuurlijke wild water rafting tocht op een van de vele rivieren. Trotseer samen met uw reisgezelschap de stroomversnellingen terwijl u ook nog eens geniet van de prachtige omgeving om u heen. Wanneer u verblijft in de Pacuare Lodge, stapt u aan boord van een raft alvorens u de eco-lodge, gelegen in het hart van een weelderig regenwoud, bereikt. In Costa Rica kunt u ook gaan tuben, een rustigere variant vergeleken met raften. Een tube is een opblaasbare band, welke u over rivieren laat varen omringd door prachtige uitzichten. Tuben is een leuke en ontspannen activiteit die geschikt is voor avonturiers van alle leeftijden.

Duiken en snorkelen
Ga op avontuur en verken de onderwaterwereld van Costa Rica. Ontdek de kleurrijke koraalriffen met tropische vissen, maar ook schilpadden en haaien. Het Mariene leven bij de Cano-eilanden (Isla del Caño) en Las Catalinas behoren tot de ware top als het gaat om geweldige snorkel-en-duiklocaties. Geniet van de prachtige onderwaterwereld en de overvloedige zeebiologie.

Surfen
Pak een surfplank en ontmoet de geweldige golven in Costa Rica. Het is een waar surfparadijs voor zowel beginners als ervaren surfers met haar glinsterende stranden en warme wateren. Surfen in Costa Rica kan zowel aan de kust van de Stille Oceaan als de Caribische kust.Natuurlijk zijn alle surflocaties omgeven met mooie zandstranden waar u na deze enorme adrenaline kick volledig kunt ontspannen, genietende van het klimaat, zon en rust. 

Kajaken
Bevindt u op de wateren van de oceaan of de mangroves in een kajak terwijl u ondertussen geniet van het klimaat en de biodiversiteit om u heen. Stap in een kajak en laat u meeslepen over de Caribische zee of de Stille Oceaan en peddel langs afgelegen stranden. Kijk ondertussen ook even naar beneden, misschien spot u zelfs het zeeleven dat zich onder water begeeft. 

Costa Rica biedt een overvloed aan avontuurlijke activiteiten op het land, door de lucht en in het water. Of u nu de natuurlijke schoonheid wilt verkennen, uzelf wilt uitdagen met spannende activiteiten of gewoon wilt genieten van de sensatie. Een land met avontuur voor iedereen.  

Reisvoorstel aanvragen - voor een actieve reis naar Costa Rica

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Costa Rica, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen