Rondreizen Peru

Wij hebben enkele rondreizen door Peru voor u geselecteerd. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

15 dagen met huurauto v.a. € 4.470,- p.p.

Rijd met huurauto door de afwisselende landschappen van Peru en ontdek de vele gezichten die het land heeft.

Bekijk

21 dagen Noord Peru v.a. € 8.720,- p.p.

Ga op ontdekkingsreis naar het onontdekte en ongerepte noorden van Peru. Een aaneenschakeling van natuur, cultuur en archeologie. 

Bekijk

13 dagen met Belmond trein v.a. € 7.200,- p.p.

Tijdens reis verblijft u in iconische hotels en maakt u gebruik van de legandarische Belmond treinen: de Hiram Bingham naar Machu Picchu en de Andean Explorer tussen Cuzco en Arequipa. 

Bekijk

28 dagen Peru en Bolivia v.a. € 8.460,- p.p.

Deze reis neemt u mee naar de meest bijzondere plekken van twee landen die bekend staan om hun rijke Andes cultuur; Peru en Bolivia.

Bekijk

Rondreizen Peru ter inspiratie

Rondreizen door Peru biedt mogelijkheden voor iedere reiziger. Het land heeft een rijke cultuur, is goed begaanbaar met huurauto en is geweldig voor avonturiers. Om u een idee te geven van de mogelijkheden voor rondreizen in Peru hebben we hierboven een aantal rondreizen ter inspiratie samengesteld. Deze rondreizen door Peru kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over rondreizen door Peru, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen