Klantervaringen Brazilië

Wim en Sandra Berends

Veel verschillende soorten ara’s hebben we al gezien in het wild, maar die ene ontbreekt nog op ons lijstje, de hyacinth-ara (u weet wel: die blauwe papegaai uit de film Rio). En om die prachtige vogel te zien moeten we helemaal naar de Pantanal in Brazilië. 

Lees de volledige ervaring

Jan en Anita

We kijken terug op een geweldige 3 weken vakantie in Zuid Brazilië. Onze reizen die we maken bestaan meestal uit rondreizen en we genieten dan altijd van mensen, cultuur en natuur. Een echte aanbeveling deze afwisselende reis!

Lees de volledige ervaring

Familie Verlinden - Cuppers

Afgelopen zomer hebben wij met onze dochters van 20 en 18 jaar, onze eerste kennismaking gehad met Brazilië. Een geweldig mooi land met vriendelijke mensen.

Lees de volledige ervaring

Rondreis door Brazilië maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Brazilië maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen