Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Natuurreis Brazilië en Curaçao

Marcel & Fiona

Wij zijn in september naar Brazilië gereisd. Sapa Pana Travel had alles tot in de puntjes voorbereid.

Pantanal, Chapada dos Guimarães en Nobres

Wij zijn in september naar Brazilië gereisd. Sapa Pana Travel had alles tot in de puntjes voorbereid. Wij hebben aangegeven dat we graag van de natuur in de Pantanal wilden genieten en Sapa Pana Travel adviseerde ons dit te combineren met Chapada dos Guimarães en Nobres. Onze fantastische gids Jhimy regelde alles, wij hoefden alleen maar te genieten. In Nobres is het aantal toeristen nog beperkt, wij hebben daar leuke activiteiten gedaan zoals; snorkelen in de rivier, tuben, quad rijden en meer. Wij gingen door naar Chapada dos Guimarães, dit is een hele andere omgeving maar ontzettend mooi. We hebben gezwommen in prachtige watervallen en genoten van de prachtige uitzichten. Daarna door naar de Pantanal. Wij hadden hoge verwachtingen en die zijn helemaal waargemaakt. Adembenemend! Een prachtige lodge met zwembad waar wij tussen de safari’s door heerlijk konden relaxen. Na de Panatanal hebben we Brazilië verlaten en zijn we doorgevlogen naar Curaçao wat Sapa Pana Travel ook voor ons heeft geregeld. Na nog een flink aantal duiken het onderwaterleven daar te hebben bekeken, kijken wij terug op een onvergetelijke reis. 

Dankzij onze gepassioneerde gids Jhimy hebben we heel veel dieren en verschillende soorten vogels gezien, met als hoogtepunt de jaguar!

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Brazilië of een ander land in Latijns-Amerika en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Brazilië