Rondreizen Guatemala

Wij hebben enkele rondreizen door Guatemala voor u geselecteerd. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

14 dagen Guatemala en Belize va. € 3.995,- p.p.

Een unieke aaneenschakeling van belevingen waarbij cultuur en natuur elkaar ontmoeten op de meest bijzondere locaties. Ook een mooie familiereis.

Bekijk

21 dagen luxe Guatemala en Belize va. € 9.558,- p.p.

Luxe rondreis door het sprookjesachtige Guatemala en het avontuurlijke Belize. In de avond overnacht u in luxe hotels op de meest bijzondere plekken. 

Bekijk

21 dagen Midden-Amerika met huurauto va. € 6.100,- p.p.

Met huurauto ontdekt u Guatemala, Honduras, El Salvador en Nicaragua. Een indrukwekkende reis om nooit te vergeten.

Bekijk

Rondreizen door Guatemala ter inspiratie

Rondreizen in Guatemala is een onvergetelijke ervaring en het land heeft u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande rondreizen hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden die het land u biedt. Deze rondreizen door Guatemala kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over rondreizen door Guatemala, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen