Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Chili en Argentinië: Peter en Teruca Berlijn

Peter en Teruca Berlijn

Hoe breng je een fantastische reiservaring onder woorden? Dat kan als volgt: Sapa Pana Travel!! Zonder gekheid, dit was weer een geweldig mooie reis naar Argentinië en Chili.

Van de gepassioneerde tango in Buenos Aires naar de immense schoonheid van de ruige Argentijnse pampa’s en de gletsjer bij El Calafate in Patagonië; van de wilde bergtoppen in Torres del Paine naar de zeer luxe Futangue lodge bij Lago Ranco in het Chileense merendistrict; en van de oogverblindende schoonheid en avontuurlijke Carretera Austral (met een waanzinnig verblijf in de zeer fraaie Puyuhuapi lodge) naar het zeer levendige Santiago. Alles klopte! Dank Johan voor je goede suggesties, organisatie en hulp.

Zelf een rondreis maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Chili, Argentinië of een ander land in Latijns-Amerika en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Chili

Bekijk rondreizen Argentinië