Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Mendoza

Mendoza is met stip het belangrijkste wijngebied van Argentinië. Tijdens een rondreis door Argentinië kan een bezoek aan Mendoza niet ontbreken. De stad is een perfecte uitvalsbasis om de omliggende regio te ontdekken. Rijd met een huurauto door de wijngaarden, stop bij een van de vele wijnhuizen om de beste Malbec te proeven en geniet onder tussen van de spectaculaire landschappen zoals de Andes met haar besneeuwde bergtoppen. 

Tips voor Mendoza Argentinië

 • Stadstour door Mendoza

  Mendoza aan de voet van de Andes, is een aangename stad met veel mooie oude gebouwen, pleintjes en parken. Mendoza heeft tal van restaurantjes met gezellige terrassen waar u van de uitstekende wijnen kunt genieten. Om de stad te ontdekken kunt u samen met een privé gids op pad die u meeneemt naar de hoogtepunten en de leukste plekjes van de stad. 

 • Te paard door de wijngaarden

  Rondom de stad Mendoza vindt u landschappen vol met wijngaarden. Rij te paard door de wijngaarden en bezoek verschillende wijnhuizen waar u de beste wijnen kunt proeven. Houdt u niet van paardrijden? Dan kunt u de wijngaarden natuurlijk ook op de fiets verkennen. 

 • Rally de las bodegas

  Rally de las bodegas

  De Rally de las Bodegas is een van de bekendste klassieke autorally's van Argentinië die jaarlijks wordt gehouden aan het einde van het wijnoogstseizoen, tijdens het bijbehorende festival Vendimia in Mendoza. Gedurende drie dagen wordt de passie voor autorally’s gecombineerd met de liefde voor wijn.

  Meer over Rally de las Bodegas

 • Wijn proeven in een bodega

  In de omgeving van Mendoza vindt u vele bodega's waar u naar toe kunt voor een wijnproeverij. Ga zelf op pad of laat u door ons adviseren. Het is ook mogelijk om samen met een gids op pad te gaan. Niet ver van de stad vindt u Bodega Salentein van de Nederlander Mijndert Pon. Op dit prachtige landgoed kunt u het Killka museum bezoeken en genieten van de beste wijnen. 

Accommodaties - De omgeving van Mendoza kent verschillende goede hotels waar wij graag mee werken. Bekijk hieronder enkele van onze favorieten.

Reisvoorstel aanvragen - Mendoza Argentinië

Wilt u graag zelf een rondreis door Argentinië maken, inclusief een bezoek aan Mendoza, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en wij werken met plezier een reisvoorstel voor u uit. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Reisvoorstel aanvragen