Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Overnachten bij Posada Salentein

| Sapa Pana Travel

Posada Salentein is gelegen in Valle de Uco, circa 100 km van Mendoza stad. Het is een bijzondere, kleinschalige, comfortabele Posada, in het hart van de wijngaarden van Bodega Salentein.

Een warm welkom bij Posada Salentein

In Posada Salentein verwelkomt men de gasten om te genieten van al het moois wat deze regio te bieden heeft. Het overweldigende Andesgebergte, de zon en de fantastische wijnen. Activiteit is er mogelijk in de vorm van schitterende wandelingen of paardrijdtochten. De trotse eigenaar van Bodega Salentein is wijlen dhr. Mijndert Pon van Pon Holding. 

De posada beschikt over 16 kamers verdeeld over 3 huizen die verspreid over het landgoed staan. De locatie van de posada straalt rust en eenvoud uit. U kunt hier genieten van een uitstekende service. De accommodatie beschikt over een restaurant en een zwembad met uitzicht over de bergen van de Andes. 

Cultureel en gastronomisch centrum Killka

Op het prachtige landgoed van Salentein, temidden van de wijngaarden, staat een indrukwekkend cultureel en gastronomisch centrum met een oppervlakte van 5000 m2. Het centrum is gebouwd op de toegang naar de heilige plek waar vroeger de Huarpes indianen naar de sterren keken. Het cultureel centrum draagt de naam ‘Killka’, wat in het dialect van de Huarpes indianen ‘toegang’ betekent.

Het Killka museum, gelegen op het landgoed van Bodega Salentein is een 'must' voor kunstliefhebbers. Hier wordt een kunstcollectie tentoongesteld met eigentijdse kunst uit Argentinië en 19e en 20ste eeuw kunst uit Nederland. In de Argentijnse collectie vindt u werken van gerenommeerde kunstenaars, maar ook prachtig werk van nieuwe zeer talentvolle kunstenaars. Alle kunst heeft een hoog niveau en een diepe blik op de essentie van Argentinië. In de Nederlandse collectie vindt u schilderijen van klassieke Nederlandse landschappen en het dagelijkse leven. De Nederlandse kunstenaars hebben getracht hun omgeving zeer gedetailleerd weer te geven met al hun dagelijkse gebeurtenissen.

Wine & Dine

Het restaurant van Posada Salentein heet Killka restaurant en biedt plaats aan ruim 80 gasten. Bij Salentein en Killka draait alles om wijn en kunst, of wel in een artistieke ambiance kunt u hier op goed niveau culinair genieten met fantastische bijpassende wijnen van de eigen bodega. De ongedwongen sfeer, de mooie landelijke omgeving temidden van de wijngaarden, de mooie kunst en de uitstekende gastronomie maken dit tot een heel bijzonder, niet te missen, restaurant. 

Pousada Salentein bezoeken?

Wilt u Pousada Salentein bezoeken tijdens uw rondreis door Argentinië en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag. Indien gewenst werken wij een reisvoorstel voor u uit inclusief een verblijf in Pousada Salentein. Heeft u een vraag? Dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Bel naar +31 073 610 62 04 of stuur een mail naar info@sapapanatravel.nl

Neem contact op