Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Een unieke reis voor liefhebbers van wijn en klassieke auto's

De Rally de las Bodegas is een van de meest populaire autoraces van Argentinië. Een paar dagen op pad in een klassieke auto, genietend van de bekende wijnhuizen en de indrukwekkende landschappen. Maak een unieke reis naar Mendoza tijdens de start van het oogstseizoen. U neemt zelf deel aan de Rally de las Bodegas in een klassieke auto. Denk hierbij (afhankelijk van beschikbaarheid) aan een MGB 65 of 80, Fiat Osca Spider 69, Triumph TR3.

De reis begint in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Ontdek de kleurrijke wijken van de stad en proef de bijzondere mix van culturen die zich hier door de jaren heen hebben gevestigd. Hierna vliegt u naar Mendoza waar uw unieke klassieke auto op u wacht.​

Praktische informatie

Wanneer: van 15-03-2022 tot en met 26-03-2022
Prijs: € 9.955,- per persoon
(op basis van twee samen reizende personen)
Aantal deelnemers: Vanaf 2 personen. Indien gewenst kan de reis ook individueel worden aangeboden.

Inclusief:

  • Deelname in de Rally de las Bodegas incl. een klassieke auto (gehuurd, type op basis van beschikbaarheid)
  • 2 overnachtingen in Park Hyatt Palacio Duhau
  • 3 overnachtingen in Park Hyatt Mendoza
  • 4 overnachtingen in Casa de Uco
  • Alle genoemde excursies
  • Alle binnenlandse vluchten

Let op: de intercontinentale retourvlucht Amsterdam - Buenos Aires is niet inbegrepen. Indien gewenst reserveren we deze voor u.

Goed om te weten!

Al 15 jaar zijn wij 100% gespecialiseerd in individuele maatwerk reizen. Het is daarom ook mogelijk om bovengenoemde reis nader aan te passen naar uw wensen. Neem voor een persoonlijk reisadvies of het doorspreken van uw wensen vrijblijvend contact op met één van onze reisspecialisten.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over Rally de las Bodegas of wilt u zich aanmelden voor deze exclusieve autoreis? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen: +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.

Contact