Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Demi Pennings

Van kinds af aan ben ik gek op reizen. Voor ons was geen een vakantie het zelfde en ik heb al vele mooie plekken mogen bezoeken. Hierdoor is mijn fascinatie voor de reiswereld ontstaan. Na het afronden van mijn middelbare school is mijn loopbaan in de toerisme branche begonnen. 

Ik ben begonnen met de opleiding luchtvaartdienstverlening en heb tijdens deze studie de veelvoudige kant van de luchtvaart gezien. Na het succesvol afronden van deze opleiding was ik nog niet klaar met studeren. Daardoor ben ik terecht gekomen bij de Breda Univeristy of Applied Sciences. Momenteel zit ik in mijn 3e leerjaar van de opleiding Tourism Management.  Momenteel ben ik aangekomen bij het punt dat we kennis gaan maken met de praktijk. Zodoende ben ik terecht gekomen bij Sapa Pana Travel. De reden dat ik hier stage ben gaan lopen is omdat Latijns Amerika altijd al mijn interesse heeft gewekt. Ik ben op veel plekken in de wereld geweest maar helaas nog niet in Latijns Amerika maar hier gaat hopelijk snel verandering in komen. 

Wanneer er aan mij gevraagd wordt wat mijn Unieke reis inhoud, dan is het antwoord het zien van zo veel mogelijk nieuwe plekken, het leren kennen van nieuwe culturen en het maken van herinneringen.