Fantastisch nieuws! Boek en reis nu zorgeloos naar Latijns-Amerika! Lees meer

Benthe Verdaasdonk

Toen ik 1 jaar geleden na het afronden van mijn toeristische opleiding een groepsreis naar Costa Rica zag staan heb ik geen moment getwijfeld. Ik moést hierheen!

Op 2 oktober 2021 was het zover: mijn eerste keer alleen op reis, en ook nog eens buiten Europa. Mega spannend! Ik begon in Santa Teresa, Costa Rica en eindigde uiteindelijk in Panama-stad. In 7 weken leerde ik surfen, kreeg ik Spaanse lessen, vloog ik als een gibbon door de Costa Ricaanse jungle, heb ik feestdagen gevierd met locals, leren duiken, walvissen gespot, vrijwilligerswerk gedaan, genoten van de natuur en gerelaxt op het strand. Latijns-Amerika had na deze reis echt mijn hart gestolen. De mensen, de natuur en het lokale leven. Bij terugkomst in Nederland begon het weer te kriebelen en het liefst ga ik zo snel mogelijk terug om meer te ontdekken. Ik heb nog zoveel landen waar ik heen wil!

Mijn Unieke Reis is samen nieuwe plaatsen ontdekken waar ik nog niet ben geweest. Niet te veel plannen en maar zien waar mijn reis naartoe gaat. Heerlijk.

U kunt mij direct bereiken via: benthe@sapapanatravel.nl