Fantastisch nieuws! Boek en reis nu zorgeloos naar Latijns-Amerika! Lees meer

Aimee Reinders

Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met Zuid- en Midden-Amerika. Het toerisme, de landen en de culturen spreken mij enorm aan. In 2019 heb ik daarom gekozen om de opleiding Tourism Management te gaan volgen bij Inholland Haarlem. Tijdens deze studie wilde ik meer te weten komen over het toerisme en over de hele reisbranche.

Nu ik in mijn 3e jaar zit van mijn studie, heb ik gekozen om mijn stage gedurende 20 weken te volgen bij Sapa Pana Travel. Tijdens mijn stage hoop ik meer ervaring te krijgen als reisspecialist van Midden- en Zuid-Amerika. Gedurende 20 weken ga ik volledig meelopen met het bedrijf, om zo een optimale ervaring te krijgen. Ook stel ik voor mezelf duurzame leerdoelen op, volg ik workshops vanuit de studie, werk ik aan mijn feedback en hou ik een logboek bij. Uiteindelijk hou ik een eindpresentatie om mijn ervaring en leerproces te delen.

Na mijn stage hoop ik dat ik mijn liefde voor Midden- en Zuid-Amerika alleen maar vergroot is geworden, dat ik de kennis heb opgedaan die ik wilde en dat ik op deze manier mijn studie kan afronden om daarna als reisspecialist door te kunnen.

Tenslotte hoop ik de komende jaren ook fysiek reizen te kunnen maken naar Midden- en Zuid-Amerika, om zo mijn liefde en passie nog sterker te maken en mijn ervaringen te delen met andere mensen.