Boek nu zonder zorgen: Geen aanbetaling en kosteloos annuleren. Lees meer

Rondreizen Galapagos

Wij hebben enkele mogelijkheden voor een bezoek aan de Galapagos eilanden voor u geselecteerd. Bekijk ze hieronder en laat u inspireren. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

Bekijk de rondreizen door de Galapagos Archipel ter inspiratie hieronder:

8-daagse Galapagos cruise v.a. € 5.660,- p.p.

Deze 8-daagse cruise kunt u combineren met een rondreis door Ecuador. 

Bekijk

20 dagen Ecuador & Galapagos v.a. € 12.250,- p.p.

Combineer de Amazone met de Galapagos eilanden. Een unieke ervaring met twee van de meest bijzondere ecosystemen ter wereld. 

Bekijk

Met uw gezin Galapagos & Panama v.a. € 14.599,- p.p.

De eerste stop is de Galapagos archipel, één van de meest bijzondere natuurgebieden in de wereld! U sluit uw reis af op een bijzondere plek aan de Caribische kust in Panama.

Bekijk

Galapagos rondreizen - ter inspiratie voor u samengesteld

Een cruise door de Galapagos Archipel is een onvergetelijke ervaring en de eilanden hebben u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande rondreizen hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden van een bezoek aan de eilanden. Deze rondreizen met de Galapagos kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Rondreis Galapagos - Vraag een reisvoorstel aan en maak een rondreis zoals u het wenst

Heeft u vragen over een bezoek aan de Galapagos eilanden, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen