Rondreizen Galapagos

Wij hebben enkele mogelijkheden voor een bezoek aan de Galapagos eilanden voor u geselecteerd. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

8-daagse Galapagos cruise v.a. 5.660,- p.p.

Deze 8-daagse cruise kunt u combineren met een rondreis door Ecuador. 

Bekijk

21 dagen Ecuador & Galapagos v.a. 12.250,- p.p.

Combineer de Amazone met de Galapagos eilanden. Een unieke ervaring met twee van de meest bijzondere ecosystemen ter wereld. 

Bekijk

Met uw gezin Galapagos & Panama v.a. 14.599,- p.p.

De eerste stop is de Galapagos archipel, één van de meest bijzondere natuurgebieden in de wereld! U sluit uw reis af op een bijzondere plek aan de Caribische kust in Panama.

Bekijk

Rondreizen door de Galapagos ter inspiratie

Een cruise door de Galapagos Archipel is een onvergetelijke ervaring en het land heeft u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande rondreizen hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden die het land u biedt. Deze rondreizen met de Galapagos kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over een bezoek aan de Galapagos eilanden, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen