Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Actief in Brazilië

Brazilië heeft zoveel te bieden voor degenen die op zoek zijn naar actie en avontuur. Van de adembenemende Amazone-jungle omringt door bruisende watervallen tot de wilde stranden aan de kust, Brazilië is de perfecte bestemming voor een avontuurlijke reis. Er is een tal aan mogelijkheden, zoals kajakken tussen de wilde dieren in de Pantanal, of de onderwaterwereld ontdekken in het kristalheldere water bij Fernando de Noronha en Bonito. Pak uw wandelschoenen in en ga op verkenning in een van de talloze natuurgebieden die Brazilië rijk is of laat u meevoeren door de wind terwijl u gaat kitesurfen in Jericoacoara. Dompel uzelf onder in een wereld vol met avontuurlijke activiteiten, natuur en cultuur tijdens uw reis naar Brazilië

Voordelen - 3 redenen om actief te reizen in Brazilië

Avontuurlijke mogelijkheden

Oppervlakte en diversiteit
Brazilië is een land met een passie voor avontuur.  Actief reizen in Brazilië is bijzonder vanwege het enorme oppervlakte met een ware schat aan natuurlijke biodiversiteit. Brazilië biedt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan natuurlijke pracht te danken aan een oppervlakte van meer dan 8,5 miljoen vierkante meter. Met het immense oppervlakte en ongerepte natuurgebieden zijn er aan avontuurlijke mogelijkheden geen gebrek. Omarm de grootsheid van Brazilië, dompel u zelf onder in de ongerepte natuur, verken de uitgestrekte oppervlaktes en biodiversiteit. Het land heeft een diversiteit aan terreinen en klimaten die verschillende avontuurlijke mogelijkheden bieden voor ieder type reiziger. Van watersporten, zoals kitesurfen, snorkelen en kajakken tot wandelen naar afgelegen watervallen. 

 

Natuurgebieden

Het Amazoneregenwoud
Een van de redenen om actief te reizen in Brazilië is de mogelijkheid om het immense Amazone gebied te ontdekken. Dit is het grootste regenwoud ter wereld en herbergt een ongelooflijke biodiversiteit. Een avontuurlijke reis in de Amazone is een onvergetelijke ervaring met overweldigende schoonheid in een ongerepte wildernis met een imposant wildlife. Trek door de dichtbegroeide paden, navigeer door de kronkelende rivieren en maak kennis met de flora en fauna die dit gebied uniek maakt tijdens een wandeltocht. Lees meer over de Amazone. 

Pantanal-moeras
Een van 's werelds grootste draslandschappen vindt u in Brazilië in de Pantanal. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en staat bekend om uitgestrekte landschappen met een mengeling van flora en fauna. U kunt de rivieren per kajak of kano trotseren en het vaste land per paard of te voet. Tijdens uw activiteit komt u mogelijk oog in oog te staan met talloze dierensoorten zoals kaaimannen of capibara's . Actief reizen is een unieke ervaring om de overvloedige diversiteit van het leven in de Pantanal te ontdekken. Lees meer over de Pantanal.

 

Natuurbescherming 

Natuurbehoud en bewustwording
Actief reizen draagt bij aan een positieve invloed op het behoud van natuur en het vergroten van bewustzijn bij reizigers. Ontwikkel een dieper begrip en respect voor de kwetsbare econsystemen door op verkenningtocht te gaan en de prachtige omgeving van Brazilië te ontdekken. Veel actieve excursies worden georganiseerd in samenwerking met lokale gemeenschappen en natuurbehoudorganisaties. Door deel te nemen aan een van deze activiteiten, draagt u bij aan het behoud van de natuurlijke habitats en het welzijn van wilde dieren. Het zorgt voor een educatieve ervaring door in contact te komen met lokale flora en fauna.

Activiteiten - Brazilië actief ontdekken

Welkom in Brazilië, een land dat uw verbeelding te boven gaat. Met een oppervlakte van meer dan 8,5 miljoen vierkante meter is Brazilië het op vijf na grootste land ter wereld. Het strekt uit over het grootste deel van Zuid-Amerika en omvat verbluffende landschappen en uiteenlopende ecosystemen. Een land zo enorm en divers waardoor er op gebied aan actief reizen geen gebrek is. Wij hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

Blogs - Meer weten over actief reizen in Brazilië? Laat u inspireren door onze blogartikelen

Reisvoorstel aanvragen - voor een actieve reis in Brazilië

Heeft u vragen over een unieke en luxe actieve rondreis naar Brazilië, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen