Rondreizen Costa Rica

Wij hebben enkele rondreizen door Costa Rica voor u geselecteerd. Alle reizen zijn op maat aan te passen.

17-daagse rondreis vanaf € 4.900,- p.p.

Met een eigen huurauto rijdt u door Costa Rica. Ontdek de veelzijdige natuur van het binnenland, de Caribische kust en de Pacifische kust. 

Bekijk

16-daagse luxe rondreis vanaf € 7.500,- p.p.

Tijdens deze mooie reis nemen we u mee naar een aantal bijzondere natuurgebieden van Costa Rica. In de avond verblijft in unieke locaties, waar u niets tekort komt.

Bekijk

Rondreizen door Costa Rica ter inspiratie

Rondreizen in Costa Rica is een onvergetelijke ervaring en het land heeft u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande rondreizen hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden die het land u biedt. Deze rondreizen door Costa Rica kunnen wij voor u boeken, maar de reizen zijn ook op maat aan te passen. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en werken we met plezier een reis uit die volledig aansluit bij uw wensen. 

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over rondreizen door Costa Rica, wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen