El Mangroove is gelegen aan de Golf van Papagayo, de noordelijke Pacifische kustlijn van Guanacaste. Rustige luxe en ongeëvenaarde gastvrijheid zijn kenmerken van El Mangroove. 

 • El Mangroove
  El Mangroove

 • El Mangroove
  El Mangroove

 • El Mangroove
  El Mangroove

 • El Mangroove
  El Mangroove

 • El Mangroove
  El Mangroove

 • El Mangroove
  El Mangroove

Grote verscheidenheid aan landschappen

De omgeving bestaat uit vulkanische toppen, watervallen, warmwaterbronnen en een rijke flora en fauna. Daarnaast zijn er verschillende nationale natuurreservaten, schilderachtige dorpjes, historische bezienswaardigheden en een ontelbare hoeveelheid aan gouden stranden te vinden. 

U kunt hier zowel het land als het water ontdekken. Over land kunt u prachtige wandelingen maken, paardrijden, quad rijden, canopy tours maken, een bezoek brengen aan het nationale park Rincón de la Vieja, het nationale park Palo Verde, de vulkaan Arenal, Rio Perdido met haar thermische warm waterbronnen, een stadstour maken, een traditionele culturele tour maken of breng een bezoek aan het regenwoud met haar prachtige watervallen. Op het water kunt u kajakken, stand-up paddle boarden, surfen, een jetski huren, strandhoppen per boot, een tour maken bij zonsondergang, vissen en prachtig snorkelen. De regio van Guanacaste heeft de langste bultrugwalvissen migratie ter wereld, tussen december en april komen deze vanuit Californië en van juli tot november komen ze vanuit het Arctisch gebied om in de rustige wateren van Guanacaste te baren. 

Rustgevend interieur met de nodige luxe

Bij de inrichting van dit hotel heeft de architect Ronald Zürcher getracht steen, suikerriet en de torenhoge guanacaste bomen te integreren in het design van het hotel. Met deze elementen past het hotel goed in haar natuurlijke omgeving. El Mangroove is onderdeel van de Autograph Collection van Marriot, een groep van onafhankelijke boutique hotels die staan voor uitzonderlijke accommodaties, waar hotels een toegevoegde waarde kunnen bieden aan gasten. 

El Mangroove beschikt over 85 suites verdeeld in 7 categorieën. De suites hebben een licht interieur en stralen luxe uit, een plek waar u helemaal tot rust kunt komen.

De accommodatie biedt yoga lessen die u zowel privé als in een groep kunt volgen. U heeft 24 uur per dag toegang tot de fitnessruimte en u kunt ontspannen in de spa met uitgebreide faciliteiten en een breed aanbod aan behandelingen. Op het terrein van de accommodaties vindt u verschillende restaurants. In de strandhut aan de kust, bij het zwembad of in een van de gespecialiseerde restaurants.

 

 

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier