Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Yucatan Schiereiland

Aan de kustlijn van Yucatan vindt u één van de mooiste en grootste barrière riffen ter wereld. Een waar paradijs voor mensen die van snorkelen en duiken houden. Daarnaast is de Mayacultuur hier nog springlevend en vindt u een aantal van de meest indrukwekkende archeologische Mayasites die behoren tot het UNESCO werelderfgoed. Kortom, een rondreis door Yucatan is een absolute aanrader!

Maak een luxe rondreis door Yucatan

Yucatan is het grote schiereiland in het zuidoosten van Mexico. Dit deel van Mexico wordt voor het grootste deel omgeven door de Caribische zee en in het zuiden grenst het aan buurlanden Belize en Guatemala. Op dit schiereiland is er genoeg te beleven, zelfs voor de meest verwende reiziger. Ga snorkelen of duiken in een van de mooiste riffen ter wereld of bezoek het tempelcomplex van Chichén Itzá. Bezoek de prachtige koloniale steden zoals, Merida en Campeche of verblijf op één van de vele eeuwenoude haciënda’s die zijn omgetoverd tot sfeervolle luxe hotels.   

Rondreis door Mexico maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Mexico maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen

Terug naar luxe reis Mexico