Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Expeditiecruises Antarctica

Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste expeditiecruises die in Antarctica en de sub-Anarctische eilanden te maken zijn. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de vliegreis naar het begin- en eindpunt van de cruise. Wilt u voor of na de expeditiecruise een rondreis door Chili en/of Argentinië? Als Latijns-Amerika specialist verzorgen we deze graag voor u. Kijkt u onder aan deze pagina voor meer informatie.

Wij compenseren alle reizen via het herbebossingsproject van de Black Jaguar Foundation

Antarctica expeditiecruises - Ter inspiratie voor u gepresenteerd

Het maken van een expeditiecruise in Antarctica is een onvergetelijke ervaring en het witte continent heeft u als reiziger veel te bieden. Bovenstaande expeditiecruises hebben wij dan ook ter inspiratie voor u samengesteld. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden die aangeboden worden. Deze expeditiecruises door Antarctica kunnen wij voor u boeken, maar ook andere cruises en routes worden gevaren. Als maatwerk specialist geven we u graag persoonlijk advies en reserveren we met plezier een cruise die volledig aansluit bij uw wensen. 

Expeditiecruise Antarctica

Wilt u ook deze expeditiecruise maken? Bovenstaande cruises kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen, evenals uw landprogramma in Chili en/of Argentinië voor en na de cruise. Neem gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04, stuur een mail naar info@sapapanatravel.nl of vraag hieronder een offerte op maat aan. We helpen u graag. 

Reisvoorstel aanvragen

Rondreizen Argentinië

Rondreizen Chili

Terug naar expeditiecruises Antarctica en subantarctische eilanden