Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

From the Pacific to the Atlantic

In 2016 reden we een spectaculaire route door Zuid-Amerika. Van de Peruaanse hoofdstad Lima naar het beroemde strand van Copacabana in Rio de Janeiro.

Woestijnen, hooglanden, vulkanen, bergmeren, Inca sites, traditionele dropen, bergpassen, de Pampas, jungle en watervallen. Dit zijn de ingrediënten voor een spectaculaire trip door Zuid-Amerika die u aflegt in uw eigen auto. Tijdens deze reis rijdt u voornamelijk verharde trajecten, maar er staan u zeker ook een aantal onverharde wegen te wachten. Onderweg verblijft u in de beste accommodaties en tijdens de reis wordt er tijd vrij gemaakt om de hoogtepunten van de landen te bezoeken. Denk hierbij aan de Machu Picchu in Peru en de Iguazu watervallen  in Argentinië & Brazilië. Gedurende deze fantastische reis geniet u van de vrijheid van reizen met uw eigen auto, terwijl u altijd kunt vertrouwen op de ondersteuning van onze ervaren Nederlandse, Duitse, Engelse en Spaans sprekende gidsen en een deskundig technisch team. Gaat u met ons mee op dit avontuur?

Goed om te weten! - Uw betaalde reisgeld is bij ons verzekerd

Als lid van de ANVR, de Nederlandse Vereniging van Touroperators, is Sapa Pana Travel aangesloten bij de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden, een Nederlandse organisatie die het door de consument reeds betaalde reisgeld garandeert in het geval van financieel onvermogen. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over SouthAmeriCar of wilt u meer informatie over exclusieve autoreizen? U kunt ons natuurlijk altijd bellen: +31 73 610 62 04 of stuur ons een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.