Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

KLM rondreis Argentijnse Puna

KLM Flying Dutchman rondreis Argentijnse Puna

Bent u na het lezen van het artikel ‘Avontuur in de Argentijnse Puna’ in het Flying Dutchman magazine ook zo nieuwsgierig geworden naar de bijzondere landschappen in het noordwesten van Argentinië? Wilt u zelf op pad met een ervaren gids die u meeneemt langs de meest bizarre formaties die de natuur heeft gecreëerd? Lees dan verder en bekijk de 14-daagse rondreis die wij speciaal voor u hebben samengesteld. 

Een onvergetelijke reis

De reis door Argentinië start in de bruisende Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. U maakt op een bijzondere manier kennis met de stad; door een street art tocht in enkele van de meest karakteristieke wijken in het historische centrum. U reis door naar het noordwesten van het land en vanuit Salta volgt u met een gids een adembenemend mooie route door schitterende landschappen. Een unieke combinatie van woestijnachtige landschappen en wijngaarden maken deze plek zo bijzonder. U rijdt onder begeleiding van een Engelsprekende chauffeur/gids, door een omgeving waar u niet zonder begeleiding kunt rijden, simpelweg omdat er geen wegen zijn. Onderweg passeert u canyons en zoutvlaktes. Het ene uur kijkt u uit over een meer met duizenden flamingo’s en het andere uur geniet u van het uitzicht over een immense vulkanische krater. Weer terug in de bewoonde wereld sluit u uw reis af op een unieke traditionele boerderij op de Argentijnse Pampa’s, niet ver van Buenos Aires vandaan. Hier wordt u volledig in de watten gelegd en leert u meer over het Argentijnse boeren leven. Kortom, een prachtige reis!

Gedetailleerde reisomschrijving

Benieuwd naar hoe de rondreis door de Argentijnse Puna eruit ziet? Bekijk de dag-tot-dag beschrijving

Hoogtepunten van de reis

  • 6-daagse tocht in een fourwheeldrive dor de Argentijnse Puna, onder begeleiding van een privégids
  • Graffiti en street art tour in Buenos Aires
  • Bezoek aan de stad Salta
  • Afsluiter op een traditionele Argentijnse boerderij

Reissom

Bovengenoemde reis is te boeken vanaf € 5.570,- p.p. 
Op basis van 2 personen, exclusief de intercontinentale vluchten met KLM: Amsterdam – Buenos Aires – Amsterdam

Goed om te weten: Pas de reis aan naar uw wensen!

Wilt u graag nog iets aanpassen aan deze reis of wilt u graag meerdere plaatsen bezoeken? Als 100% Latijns-Amerika kenner zijn wij gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen en kunnen wij u helpen bij het plannen van uw maatwerkreis met deze unieke reis als leidraad.

Al 15 jaar zijn wij 100% gespecialiseerd in individuele maatwerk reizen en exclusieve autoreizen naar Latijns-Amerika. Met onze specialistische kennis en een professioneel netwerk ter plaatse streven wij naar onvergetelijke reiservaringen voor de echte reisliefhebbers. Door de belangrijkste hoogtepunten te combineren met hoogwaardige off the beaten track belevingen willen we u net zo laten genieten van Latijns-Amerika als wij er zelf van genieten, maar dan natuurlijk aangepast op uw wensen. Het is daarom mogelijk om bovengenoemde reis nader aan te passen naar uw wensen. Neem voor een persoonlijk reisadvies of het doorspreken van uw wensen vrijblijvend contact op met één van onze reisspecialisten.

Deze rondreis door de Argentijnse Puna maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door de Argentijnse Puna? Bekijk hier het KLM artikel nog eens of  bekijk de rondreis die wij hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk de rondreis