Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Onze unieke reis naar een verrassend divers Ecuador en Panama

Richard en Helen van den Broek

Wij houden van verre reizen, mooie en gevarieerde natuur, fantastische en luxe accommodaties op bijzondere plekken en met een bijzonder verhaal. De medewerkers van Sapa Pana Travel hebben zichzelf opnieuw overtroffen. We zijn namelijk ook via Sapa Pana Travel naar Patagonië en Costa Rica geweest.

Wat wij zo fijn vinden is dat onze persoonlijke wensen het startpunt zijn voor iedere reis. Samen met Petra kwamen we op het idee om onze reis van 1 maand naar Ecuador, de Galapagos eilanden en Panama te doen. Door het reisschema en reistempo hebben we de verrassend vele kanten van Ecuador en de Galapagos eilanden en Panama mogen ontdekken. En wat hebben wij veel moois gezien, het ene na het andere hoogtepunt (soms letterlijk) volgden elkaar in hoog tempo op.

De medewerkers van Sapa Pana Travel hebben zichzelf opnieuw overtroffen.

De Amazone

Zoals ons bezoek aan het Napo Wildlife Center midden in de Amazone. Wat een schitterende accommodatie, zeer goede gidsen en onbegrensde flora en fauna om van te genieten. We maken kennis met ontelbare soorten vogels, de een nog mooier van kleur dan de ander. 

 

Galapagos eilanden

Een ander absoluut hoogtepunt dat ons inziens niet mag ontbreken in een reis naar Ecuador zijn de Galapagos eilanden. Dieren die niet bang zijn voor mensen waardoor je heel dichtbij kunt komen. Zwemmen met zeeleeuwen, pinguïns en schildpadden, wat een schitterende ervaring! Ook het luxe verblijf op het cruiseschip de Cormorant (8 schitterende hutten met kingsize bed, douche en balkon) is een aanrader. Wat een ongekende service aan boord!

Het Andesgebergte

De ruggengraat van Ecuador wordt gevormd door het Andesgebergte met zijn vele mooie vulkanen, berglandschappen en kraakheldere meren. Een mooie manier om dit deel van Ecuador te verkennen is wat ons betreft het verblijven in haciënda’s. De haciënda’s die Sapa Pana voorstelde, hadden allemaal wel iets bijzonders. Variërend van mooie historische en politieke geschiedenis van Ecuador tot het kennis maken met het agrarische leven in de Andes. Wie wil dat nu niet, zelf koeien melken in Haciënda San Agustin. Lekker paardrijden, je eigen chocolade maken en voor 1 dag imker zijn in Haciënda La Danesa. Of mooie verhalen horen over de (politieke) geschiedenis bij een haardvuur met de dochter van de ex-president van Ecuador. Fantastisch!

Panama en Bocas del Toro

En dan de laatste dagen als kers op de taart ons verblijf in Bocas Bali in Panama. Een paradijs om even bij te komen en alle indrukken een plekje te geven.

Wij zijn Sapa Pana Travel heel dankbaar voor deze onvergetelijke reis! Dankjewel Petra en Johan!

Rondreis door Ecuador en Panama maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Ecuador en/of Panama maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Rondreizen Ecuador Rondreizen Panama