Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Guatemala en Belize: Peter en Désirée

Peter en Désirée

Onlangs zijn wij voor de eerste keer met Sapa Pana Travel op reis geweest. De reden was dat zij een passende reis naar Guatemala en Belize aanboden.

Wij hebben een hele prettige en vooral onbezorgde reis gehad. Zeker een aanrader!

We starten onze reis in Antigua. Dit is een pareltje! Ons hotel, El Meson de Maria, lag midden in het centrum en vanaf het dakterras hadden we een schitterend uitzicht op de omliggende vulkanen. De volgende dag werden we opgehaald om met een gids een van deze vulkanen te beklimmen.

Vervolgens zijn we met het vliegtuig naar Flores gegaan waar we verbleven in het La Lancha resort, een uurtje rijden van het vliegveld. Van daaruit hebben we Tikal en Yaxha bezocht. Beide waren zeer indrukwekkend.

Toen zijn we de grens over gegaan naar Belize en wel het Cayo district. Ons hotel het Gaia resort had een strandje in de rivier. Vanuit daar hebben we een grot bezocht en de opgravingen van Caracol bekeken.

We zijn onze reis geeïndigd aan het strand van Belize in de plaats Placencia. Ook hier hadden we een prachtig resort: het Naia resort. Placencia is een heel gezellig stadje. Van daaruit zijn we ook nog met een boot het koraal gaan bekijken, waar wij zeer van onder de indruk waren.

Wij hebben een hele prettige en vooral onbezorgde reis gehad. De hotels/resorts waren uitstekend en de gidsen en chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig. Zeker een aanrader!

Rondreis door Guatemala en Belize maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Guatemala en Belize maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Guatemala Bekijk rondreizen Belize