Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

KLM rondreis Colombia met huurauto

Van de Andes naar de kust

Vanuit Bogotá rijdt u over de Sabana de Bogotá naar de Caribische kust. Onderweg overnacht u op een Estancia omgeven door natuur en doet u de koloniale plaatsjes Villa de Leyva en Barichara aan. Hoewel beide plaatjes als de mooiste van Colombia worden gezien, zijn ze nog niet door de grote toeristenmassa ontdekt. Het is een romantische reis terug in de tijd waar het gefluit van de vogels het ritme van de dag lijkt te bepalen. 

Hoe dichter u bij de kust komt, hoe meer het berglandschap plaats maakt voor het groene regenwoud die zich op haar beurt weer in de azuurblauwe Caribische zee stort. Bezoek Santa Marta, de oudste stad van Colombia die ook wel ‘de poort naar de Nieuwe Wereld’ wordt genoemd. Ga op pad in het Tayrona Nationaal park, het leefgebied van vele vogels, zoogdieren en reptielen. De vele baaien, stranden, groene mangroven en weelderige vegetatie geven u zonder twijfel het ultieme vakantiegevoel. 
 

Waar het regenwoud in de azuurblauwe zee stort

Sluit uw reis af in de parel van de Caribische kust: Cartagena de Indias, één van de mooiste steden  van Zuid-Amerika. Het koloniale hart van de stad, met haar indrukwekkende stadswal is door de jaren heen perfect bewaard gebleven. Slenter door het prachtige centrum, dineer bij een goed restaurant aan één van de vele mooie pleinen, bekijk de zonsondergang vanaf de stadswal en overnacht in de bruisende wijk Getsemani. 

Hoogtepunten van de reis

  • Fietsen in Bogotá met Engelssprekende gids
  • 16 dagen huurauto
  • Bezoek aan Villa de Leyva
  • Bezoek aan Barichara
  • Overnachting bij Tayrona National Park
  • Bezoek aan Cartagena

Reissom

Bovengenoemde reis is te boeken vanaf € 4.300,- p.p. 
Op basis van 2 personen, exclusief de intercontinentale vluchten met KLM: Amsterdam – Bogota, Cartagena – Amsterdam 

Goed om te weten: Pas de reis aan naar uw wensen!

Wilt u graag nog iets aanpassen aan deze reis of wilt u graag meerdere plaatsen bezoeken? Als 100% Latijns-Amerika kenner zijn wij gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen en kunnen wij u helpen bij het plannen van uw maatwerkreis met deze unieke reis als leidraad.

Al 15 jaar zijn wij 100% gespecialiseerd in individuele maatwerk reizen en exclusieve autoreizen naar Latijns-Amerika. Met onze specialistische kennis en een professioneel netwerk ter plaatse streven wij naar onvergetelijke reiservaringen voor de echte reisliefhebbers. Door de belangrijkste hoogtepunten te combineren met hoogwaardige off the beaten track belevingen willen we u net zo laten genieten van Latijns-Amerika als wij er zelf van genieten, maar dan natuurlijk aangepast op uw wensen. Het is daarom mogelijk om bovengenoemde reis nader aan te passen naar uw wensen. Neem voor een persoonlijk reisadvies of het doorspreken van uw wensen vrijblijvend contact op met één van onze reisspecialisten.

Deze rondreis met huurauto door Colombia maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Colombia met huurauto? Bekijk hier het KLM artikel nog eens of  bekijk de rondreis die wij hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk de rondreis