Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Alles was tot in de puntjes verzorgd

Jean-Pierre & Gerda

Ecuador, de Galapagos eilanden en Colombia. Na veel reisgidsen te hebben doorgeworsteld kwamen we toch weer bij 'Sapa Pana Travel' uit. Zij hebben een geweldige reis voor ons samengesteld.

We hebben de eerste 10 dagen in Ecuador genoten van de cultuur en natuur. We vervolgden onze reis met 10 dagen op de Galapagos eilanden. Wat een belevenis om al deze dieren in het wild te zien, beslist een aanrader! De laatste 10 dagen hebben we in Colombia doorgebracht. Ook weer met veel cultuur en natuur. We hadden een prachtige reis. Alles was van de eerste tot de laatste minuut tot in de puntjes verzorgd. Complimenten aan Sapa Pana Travel.

Hartelijke groet,
Jean-Pierre & Gerda

Zelf een rondreis maken?

Wilt u graag zelf een rondreis maken door Ecuador, Galapagos, Colombia of een ander land in Latijns-Amerika. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk rondreizen Ecuador

Bekijk rondreizen Galapagos

Bekijk rondreizen Colombia