Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Vrienden voor het leven

| Johan van Rijswijck

Sinds 2008 hebben we al heel wat verschillende exclusieve autoreizen naar Latijns-Amerika georganiseerd. Deze reizen worden in een groep ondernomen en dit levert altijd bijzondere momenten en ook bijzondere vriendschappen op.

Met een groep onderweg

Tot nu toe heb ik zelf alle exclusieve autoreizen die we met Sapa Pana Travel hebben georganiseerd begeleid. En uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat juist dit soort reizen erg speciaal zijn om in een groep te ondernemen. Uit iedere reis zijn vriendschappen voor het leven ontstaan. Ook heb ik nog altijd contact met mensen waarmee ik deze reizen heb gemaakt. Soms spreek je elkaar jaren niet, maar zodra je elkaar weer ziet dan is het alsof je gisteren nog samen op reis was en meteen zullen er weer herinneringen worden opgehaald.

Bijzondere ervaringen 

Hoe komt het nu dat tijdens deze reizen zo een sterke vriendschappen ontstaan? Volgens mij zit het hem in feit dat je samen op pad bent en allemaal actief bezig bent. Je rijdt immers zelf je auto, moet zelf de route volgen, tanken en grenzen passeren. Vaak rijden teams in groepjes van twee of drie auto’s met elkaar en onderweg kom je bij tankstations weer anderen tegen. Onderweg gebeuren er altijd wel dingen die niet lopen zoals gepland, zoals pech onderweg of een verkeersopstopping. Eerder schreef ik een blog over onverwachte gebeurtenissen. Juist deze dingen zorgen voor bijzondere ervaringen, omdat men dit samen ervaart, elkaar helpt en daardoor de saamhorigheid wordt versterkt.

Een band voor het leven

Onderweg ben je vrij. Je rijdt met anderen mee wanneer je daar zin in hebt, maar de ervaring leert dat men ’s avonds lekker met elkaar aan tafel schuift om onder het genot van een goed glas belevenissen van de afgelopen dag op te halen. Het zijn vaak de simpele dingen onderweg die zorgen voor onvergetelijke momenten en wanneer je die samen deelt dan schept dat een band, in vele gevallen een band voor het leven. Deze ervaringen en vriendschappen maken dat wij er zo van houden om dit soort reizen te organiseren.

LatinAmeriCar - Exclusieve autoreizen 

Op basis van mijn ervaringen hebben we met Sapa Pana Travel een bijzondere serie autoreizen gecreëerd, genaamd LatinAmeriCar. Tijdens onze exclusieve autoreizen rijdt u in uw eigen of huurauto, met de hulp van onze ervaren Nederlandse, Duitse, Engelse en Spaans sprekende gidsen en een deskundig technisch team. Op een geheel verzorgde manier reist u door het mooiste continent ter wereld. Avonturen die u voor de rest van uw leven zult koesteren!

Meer over LatinAmeriCar

Wilt u zelf mee op een van deze exclusieve autoreizen? Kijk dan eens op onze pagina van LatinAmeriCar. Heeft u vragen over een unieke en rondreis in Latijns-Amerika, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel naar +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Meer over LatinAmeriCar