Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Laat u verrassen met deze reistips Peru

Verder dan de hoogtepunten

Peru heeft vele gezichten. De combinatie tussen de indrukwekkende natuur, hoogstaande gastronomie, eeuwenoude cultuur en kleurrijke bevolking, maakt Peru tot een geweldige bestemming voor een luxe en unieke reis. Bent u naast de absolute hoogtepunten ook op zoek naar hoogwaardige 'off the beaten track' ervaringen? Laat u dan verrassen door onze kennis en expertise en bekijk onze reistips voor Peru.

Unieke reistips voor Peru

Als Latijns-Amerika specialist geven wij graag unieke reistips voor Peru om uw reis helemaal aan te laten sluiten op uw wensen. Al meerdere malen hebben wij Peru bezocht en wij kennen het dan ook goed. Tijdens uw rondreis door Peru laten we u graag kennis maken met het land zoals wij het kennen. Overdag genietend van het gevarieerde aanbod aan ervaringen en in de avond ontspannend in uw luxe verblijf zonder dat u iets tekort komt. 

Heeft u vragen over een unieke reis door Peru, wilt u graag een op maat gemaakt reisvoorstel of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel naar +31 73 610 62 04. We helpen u graag.

Rondreis door Peru maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Peru en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen