Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Laat u verrassen met deze reistips Chili

Verder dan de hoogtepunten

Chili ligt ingeklemd tussen het Andesgebergte en de Grote Oceaan. Het land is lang en uitgestrekt wat zorgt voor een grote diversiteit aan landschappen en maakt het een boeiende bestemming voor een unieke en luxe rondreis. Bent u naast de absolute hoogtepunten ook op zoek naar hoogwaardige 'off the beaten track' ervaringen? Laat u dan verrassen door onze kennis en expertise en bekijk onze reistips voor Chili.

Unieke reistips voor Chili

Bovenstaande tips zijn slechts enkele voorbeelden voor unieke ervaringen in Chili. Niets is onmogelijk en we helpen u graag bij het samenstellen van een reis door Chili die helemaal past bij uw interesses en behoeften. We bezoeken Chili bijna ieder jaar en kennen er dan ook de weg. Tijdens uw rondreis door Chili laten we u graag kennis maken met het land zoals wij het kennen. Overdag genietend van het gevarieerde aanbod aan ervaringen en in de avond ontspannend in uw luxe verblijf zonder dat u iets tekort komt. 

 

Rondreis door Chili maken?

Wilt u graag zelf een rondreis door Chili maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij de rondreizen die wij ter inspiratie hebben samengesteld. Deze reizen kunt u direct boeken, maar wij stellen ook graag een persoonlijk programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 73 610 62 04 of stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl. We helpen u graag.

Bekijk onze rondreizen