Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

Sub-Antarctische eilanden

Tussen het Zuid-Amerikaanse continent en Antarctica vindt u de Falkland eilanden, Kaap Hoorn en South Georgia. Unieke plekken waar u eveneens een gevarieerd dierenleven kunt tegenkomen, maar ook nederzettingen en een rijke historie. Denk aan de walvissenverwerkingsindustrie op South Georgia, de oorlog tussen Argentinië en Engeland op de Falklands en verschillende expedities zoals de ontdekking van Kaap Hoorn door Schouten en Le Maire op zoek naar een doorgang naar Azië. Voorafgaand aan het Antarctica seizoen kunt u in september en oktober twee unieke cruises langs de Sub-Antarctische eilanden maken.

Een bezoek aan de eilanden

De afgelegen eilanden van de Zuid-Atlantische Oceaan zijn magische plekken met een ontzagwekkende schoonheid. Op de Falkland eilanden bezoekt u vredige baaien die rijk zijn aan dierenleven en leert u over het leven in deze afgelegen buitenpost van de Britse cultuur. Laat u in South Georgia verbazen over de besneeuwde bergtoppen en grote kolonies van koningspinguïns en zeeolifanten. Voorafgaand aan het Antarctica seizoen kunt u in september en oktober twee unieke cruises langs de Sub-Antarctische eilanden maken waarbij u Kaap Hoorn, de Falkland eilanden en South Georgia bezoekt. Bekijk hieronder de dag-tot-dag beschrijvingen van deze cruises. 

Aan boord van de Magellan Explorer

Beide routes worden gevaren door de Magellan Explorer, het nieuwste cruise schip van Antarctica21. De Magellan Explorer is een nieuw en modern expeditieschip dat speciaal voor expedities naar Antarctica en de sub Antarctische eilanden is ontwikkeld. Het schip heeft capaciteit voor 100 passagiers en de hutten bestaan uit 7 verschillende categorieën. Alle hutten zijn voorzien een kledingkast, individueel regelbare verwarming systeem, een zithoek en een eigen badkamer met douche.

Het schip is voorzien van een met glas omsloten observatie lounge en presentatieruimte met ultramoderne audiovisuele apparatuur waar de gidsen aan boord lezingen en presentaties geven. De eetkamer is ruim en stijlvol en heeft een goed gevulde bar. Er is een bibliotheek, een fitnessruimte, een sauna en een medische ruimte. Voor landingen op Antarctica of de Sub Antarctische eilanden beschikt de Magellan Explorer over 10 zodiacs.

Reisvoorstel aanvragen - Rondreizen zoals u het wenst

Heeft u vragen over deze cruises of een cruise naar Antarctica of de Sub-Antarctische eilanden? Wilt u graag persoonlijk reisadvies of wilt u een afspraak bij ons op kantoor plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@sapapanatravel.nl of bel ons op +31 73 610 62 04. We helpen u graag. 

Contact opnemen