Wij willen u net zo van Latijns-Amerika laten genieten zoals wij dat zelf doen!

In het noorden van Chili en Argentinië trekt de Andes zich breed uit en kent het oneindige hoogvlaktes die doorlopen tot ver in Bolivia en Peru. Het Andesgebergte in het noorden van Chili en Argentinië is nog vrijwel onontgonnen gebied. Deze regio bestaat uit de droogste woestijngebieden ter wereld en ook is er één van de grootste zoutvlaktes op deze aarde te vinden, namelijk de Salar de Arizaro. De meest spectaculaire landschappen in deze regio worden echter nooit bezocht. Simpelweg, omdat ze zeer moeilijk te bereiken zijn.

In het gebied wonen bijna geen mensen, dus is er ook amper sprake van een infrastructuur. De wegen die er lopen zijn onverhard en alleen te doen met sterke vierwiel aangedreven terreinwagens. Bewegwijzering bestaat hier niet, dus alleen gidsen, die hier de weg weten, kunnen u meenemen zonder te verdwalen. Het is nu mogelijk om onder professionele begeleiding dit spectaculaire landschap te ontdekken, waarbij u de ultieme ervaring beleeft door zelf te rijden. Gaat u mee op dit avontuur?

Praktische informatie

Wanneer: van 03-11-2021 tot en met 17-11-2021
Aantal deelnemers: max. 6 teams  
Prijs: € 8.490,- per persoon
(op basis van twee samen reizende personen)

Inclusief:

 • Overnachtingen in mooie en comfortabele hotels. Op de afgelegen Puna bij El Peñon en Tolar Grande maken we gebruik van goede maar eenvoudige hotels;
 • De reisdagen m.u.v. de eerste en de laatste dag zijn op halfpension (ontbijt en diner);
 • Huurauto (cat: Mitsubishi L200 4x4 Katana) incl. allrisk verzekering en begeleidingsteam met separate 4wd auto en satelliet communicatie
 • Tijdens de reis gaat er een fotograaf en filmmaker mee, die prachtige opnames maakt van de reis als blijvende herinnering;
 • Binnenlandse vluchten, economy class
 • Technische ondersteuning en back up

   Extra aantrekkelijke boekings- en annuleringsvoorwaarden

   • Aanbetaling is € 500,- per team
   • Mocht de bestemming 5 weken voor vertrek rood of oranje gekleurd zijn door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken in verband met COVID-19, dan wordt de reis geannuleerd en ontvangt u direct uw aanbetaling terug. 

   Goed om te weten! - Uw betaalde reisgeld is bij ons verzekerd

   Als lid van de ANVR, de Nederlandse Vereniging van Touroperators, is Sapa Pana Travel aangesloten bij de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden, een Nederlandse organisatie die het door de consument reeds betaalde reisgeld garandeert in het geval van financieel onvermogen. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

   Meer informatie of aanmelden?

   Wilt u meer informatie over de Atacama & Puna Experience 2021 of wilt u zich aanmelden voor deze exclusieve autoreis? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk altijd bellen: +31 73 610 62 04 of stuur ons een e-mail naar info@sapapanatravel.nl.

   Aanmelden